Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

wellness en ontspanning.

Wellness

DERMALIFE SPA JET

De revolutie in luxe Spa & lichaamsbehandelingen, een ware wellness cocoon voor lichaam en geest. 100% Spa in 2m². Wordt één met het water. Laat u overspoelen door een vredevolle, aangename sensatie waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden. Dankzij Spa Jet kunnen lichaam en geest zich volledig ontspannen. Uw zintuigen worden als het ware ondergedompeld in de weldoende eigenschappen van water in al zijn facetten.

De Spa-Jet is een onvergetelijke ervaring met keus uit 11 luxe programma’s. Het heeft onder andere een exclusief 360-graden douchesysteem, kleurentherapie, aromatherapie, en nog veel meer om alle wensen te kunnen vervullen. Het zorgt niet alleen voor totale ontspanning maar het biedt ook reiniging, afslanken, verjonging, evenwicht, versteviging, cellulite, ontgifting, huidverbetering en vermindering van stress.

Medy Jet

Weinig beweging, overbelasting, stress, langdurig zitten: dit alles veroorzaakt problemen in het gebied van de wervelkolom.

 

In het dagelijkse leven blijft echter voor de meeste mensen meestal weinig tijd over, iets goeds voor zichzelf te doen, alhoewel lichaam en geest de ontspanning dringend nodig hebben. Wat te doen? Wij bieden u in onze salon een moderne en tijdbesparende methode.

Zonnebank

Waarom naar de zonnebank?
Sommige mensen kiezen voor de zonnebank omdat ze graag het gehele jaar een mooie bruine huid willen houden. Een bruingetinte huidskleur staat voor gezond zijn en voor dat u in de zon bent geweest. De zon verwijst weer naar vrolijkheid. Er zijn nog meer redenen dan de kleur om onder de zonnebank te gaan namelijk:


Aanmaak van vitamine D.
Ontspannen van de spieren.
Stimuleren van de bloedsomloop.
Zorgen dat men minder snel verbrand.


Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: