Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Dermalife Spa Jet 

De revolutie in luxe Spa & lichaamsbehandelingen, een ware wellness cocoon voor lichaam en geest. 100% Spa in 2m². Wordt één met het water. Laat u overspoelen door een vredevolle, aangename sensatie waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden. Dankzij Spa Jet kunnen lichaam en geest zich volledig ontspannen. Uw zintuigen worden als het ware ondergedompeld in de weldoende eigenschappen van water in al zijn facetten.

 

De Spa-Jet is een onvergetelijke ervaring met keus uit 11 luxe programma’s. Het heeft onder andere een exclusief 360-graden douchesysteem, kleurentherapie, aromatherapie, en nog veel meer om alle wensen te kunnen vervullen. Het zorgt niet alleen voor totale ontspanning maar het biedt ook reiniging, afslanken, verjonging, evenwicht, versteviging, cellulite, ontgifting, huidverbetering en vermindering van stress.

 

FUNCTIES VAN DE DERMALIFE SPA-JET
Infrarood
De warmte van de infrarood dringt zéér snel en diep door in de huid. Hierdoor verwijden de bloedvaten en wordt de transpiratie van de huid geactiveerd door de opening van de poriën. Infrarood activeert en vergroot het resultaat van ieder chemisch proces inclusief de opname van werkstoffen en actieve stoffen.

Stoom douche
De stoom douche hydrateert de huid, verbetert het opnamevermogen van de huid; vitaminen, mineralen, algen en parafango worden beter en sneller opgenomen. De combinatie warmte en vocht verhogen het effect van de behandelingen.

Hydrofusion
Hydrofusion werkt reinigend, ontslakkend en stimuleert gelijktijdig een intensieve vocht- en zuurstofopname van de huid. Aan deze fijne waterdamp kunnen naar keuze vooraf verschillende kruiden, zouten of vitaminen en mineralen toegevoegd worden. Deze kunnen hierdoor diep in de huid binnendringen en hebben een voedende en remineraliserende werking.

Vichy douches
Met het 360-graden douche systeem wordt het gehele lichaam pulserend en krachtig gemasseerd. Het water is op temperatuur instelbaar. U kunt kiezen uit verschillende massage programma´s met handmatig instelbare straalsterkten. De effecten van hydromassage werken actief en preventief bij o.a. spierpijn, vermoeide spieren en cellulite. De resultaten zijn verbluffend. Afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd, de stofwisseling neemt toe en de huid wordt verstevigd. Daarnaast ontspant het hele lichaam en neemt de vermoeidheid af.
Aromatherapie
Via twee reservoirs kunnen er verschillende aroma’s en kruidenextracten verdampt worden. Aromatherapie en kruidenextracten bevorderen de gezondheid en het plezier van de complete SPA behandeling. De intense geur en opname door de huid, openen de luchtwegen, activeert, prikkelt en ontspant lichaam en geest.

Kleurlicht therapie
Tijdens een SPA behandeling is op elk programma een aangepaste kleurentherapie ontwikkeld. Daarnaast kan de kleurentherapie manueel aangepast worden aan de wensen en behoeften van de cliënt. Mensen reageren op kleur, dit geldt niet alleen voor onze ogen, maar ook onze huid en lichaam reageren op de verschillende golflengtes van licht. Dit heeft verschillende resultaten en effecten, van verzachtend en ontspannend tot balancerend en energie gevend.

Neveldouche
Een warme neveldouche besprenkelt het gehele lichaam. Indien gewenst kunt u mineralen en/of vitaminen toevoegen voor een voedende behandeling vergelijkbaar met de “hot spring” therapieën. Vibratiemassage: door instelbare vibraties van het ligvlak wordt het lichaam ontspannen en subtiel gemasseerd. Hierdoor worden afvalstoffen uit de huid en spieren versneld afgevoerd naar het lymfatisch systeem. De vibratiemassage is zowel instelbaar in intensiteit als frequentie (continu of pulserend).

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: