Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Medy Jet hydromassage bed

Weinig beweging, overbelasting, stress, langdurig zitten: dit alles veroorzaakt problemen in het gebied van de wervelkolom.

 

In het dagelijkse leven blijft echter voor de meeste mensen meestal weinig tijd over, iets goeds voor zichzelf te doen, alhoewel lichaam en geest de ontspanning dringend nodig hebben. Wat te doen? Wij bieden u in onze salon een moderne en tijdbesparende methode.

 

…EN ZO WERKT HET:

De MedyJet combineert water, warmte en massage, terwijl de gebruiker zachtjes heen en weer deint op het aangenaam warme water. Computergestuurde waterstralen masseren het lichaam. Zo zorgt de Medyjet voor een totale ontspanning van de spieren en heeft een heilzame werking op het hele gestel. De techniek van Hydromassage wordt in de medische wereld gezien als de massage die de manuele massage het dichtst benadert.

Een belangrijk voordeel van de massage met de Medy Jet is, dat u zich niet hoeft aan- en uit te kleden, u kunt gewoon tussendoor of voor uw afspraak, even heerlijk genieten van wellness: gaan liggen, ogen sluiten en ontspannen.

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: