Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Selvert Thermal

Beautystudio marlies behoort tot de top salons van Selvert Thermal

Waarom Selvert Thermal?


Na een uitgebreide zoektocht naar het allerbeste voor de huid en producten die doen wat ze beloven was de keuze snel gemaakt toen we Selvert op ons pad kregen. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten. Er is een grote keuze aan behandelingen en aan ieder huidtype is gedacht. Er wordt exclusief gewerkt uit een behandel profpack. Hierin zitten de producten voor 5 behandelingen. Zo bent u verzekerd van altijd verse producten en wordt er niet gewerkt uit grote salon verpakkingen.

Met Selvert bieden wij topbehandelingen aan maar natuurlijk ook basisbehandelingen. Wij garanderen u de mooiste huid met een behandeling op maat gemaakt. Resultaat gegarandeerd.

Aanbiedingen


Regelmatig biedt Selvert mooie aanbiedingen voor thuis in een mooie cadeauverpakking. U kunt veel geld besparen als u deze aanbiedingen in de gaten houdt. Informeer hiernaar. Al meer dan 45 jaar wordt Selvert vanuit Barcelona naar 42 landen geëxporteerd. Selvert past in haar hoogstaand fabricageproces geavanceerde technologieën en formules toe.


De ingrediënten met de meest moderne werkstoffen zoals plantaardige hormonen ( flavonoïden ) hyaluronzuur, plantaardige DNA stamcellen, 24 karaats goud, vitamine C, Peptide, thermal water enz. komen uit Zwitserland.

Uiteraard is Selvert siliconen en parabenen vrij en niet getest op dieren.

Selvert Professionals


Alleen gediplomeerde schoonheidsspecialistes worden opgeleid om met dit exclusieve cosmetica merk in hun eigen salon te werken. Team Beautystudio Marlies is privé geschoold door de importeur van Nederland en mag dan ook met recht zeggen dat ze experts zijn op het gebied van Selvert.

Selvert behoort in het topsegment van huidverzorging maar voor een zeer betaalbare prijs! Selvert producten zijn te koop bij Beautystudio Marlies maar ook via onze webwinkel www.selvertthermal.nl.


Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: