Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Mediceuticals

Meer dan een shampoo

Het verhaal van mediceuticals

Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Na een gedegen salon/producttraining zijn wij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode. Met een haarscope kunnen wij 200x vergroten en zo de hoofdhuid goed bekijken.

Wij zijn uniek hierin als schoonheidssalon. Daar waar voor de schoonheidsspecialisten de verzorging van de huid ophoud bij de haargrens gaan wij een stap verder en lossen hoofdhuid en haarproblemen op.

Unieke eigenschappen

Specialistische hoofdhuid en haarbehandelingen
PH vriendelijke haarproducten
Wax olie en vetvrij
Beschermt haar tegen verkleuring
Voor ieder haar en huidtype
Geschikt voor iedere leeftijd ook voor kleine kinderen

Haaruitval

De Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology lijn bevatten het complex Triaminocoptinol, een krachtig anti-haaruitval complex dat zich richt op de drie voornaamste redenen van haaruitval en dunner wordend haar.

Haaruitval kan ontstaan door teveel mannelijk hormoon (denk aan de mannelijke kaalheid). Door het active ingrediënt 5a-Reductase, die wordt omgezet in DHT (Dihydrotestosteron) gaan we dit tegen. 

Een andere reden kan onvoldoende doorbloeding of een zwakke verankering van het haar in de dermal papilla zijn. Mediceuticals zorgt dat de hoofdhuid en het haar weer gezond wordt. 

Mediceuticals for Women

De producten uit de Mediceuticals for Women lijn zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze richten zich op de specifieke oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen.

Mediceuticals Scalp Therapies zijn bewezen farmaceutische formuleringen die klinisch zijn getest voor het behandelen en beheersen van een breed spectrum van hoofdhuid en haarproblemen. Zoals eczeem, roos, vet haar, psoriasis, roodheid van de huid, droog haar.

Een generatie van dermatologische haarbehandelingen speciaal ontwikkeld voor het herstellen en beschermen van droog, beschadigd, breekbaar, fijn en dun haar. De producten bevorderen de haarkwaliteit. Deze unieke oplossingen zijn voorzien van een gepatenteerd enzymatisch eiwit voor een optimale reparatie en bescherming.

De Stylingproducten

De stylingproducten uit de Hair Body Zero Weigth styling lijn zijn geschikt voor elk haartype. Maar in het bijzonder voor fijn en dunner wordend haar. Verrijkt met natuurlijke botanische ingrediënten voor gezond, glanzend haar en body.

Een unieke reeks producten ontwikkeld voor het verzorgen van de huid, haar of hoofdhuid. Deze lijn bestaat uit een uniek masker dat het haar repareert en revitaliseert. Een hand en bodycrème die huid hydrateerd en beschermt tegen invloeden van buitenaf. En een beschermde gel die de huid beschermt tijdens chemische processen (blonderen/verven).

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend hoofdhuid scan en advies op maat. Wij lossen haar en hoofdhuid problemen op!


Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: