Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Laviesage

Natuurlijk worden we ouder,
maar wel graag zo mooi mogelijk.

 De wens van de onze klanten is een mooie huid die er jong en stralend uitzien.

 

Wij kunnen heel veel bereiken met behandelingen en verzorging aan de buitenkant. Zo stimuleren wij de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Maar om dat doel te bereiken heeft de huid wel de juiste bouwstenen van binnenuit nodig. Er zijn veel prosessen in het lichaam gaande om huidverbetering en huidverjonging te krijgen. Laviesage helpt hierbij.


WAT ZIJN NUTRICOSMETICS VAN LAVIESAGE?
Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

LAVIESAGE NUTRICOSMETICS

MISSIE EN VISIE
Onze missie is om onze klanten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. Bij Beautystudio Marlies zijn wij door Laviesage getraind en opgeleid zodat wij de klant goed kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Visie: Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen wij met onze voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruiker beter in zijn vel zit. Die eigenschappen vind je terug in al onze voedingssupplementen.

LAVIESAGE PRODUCTEN VOOR DE BESTE HUIDVERZORGING EN HUIDVERBETERING
Laviesage producten worden met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk is aangetoond. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen* geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

* HACCP, FSSC 22000 en Skal Biocontrole.

WAAROM ZOU IK VOEDINGSSUPLEMENTEN NODIG HEBBEN; IK EET TOCH GEZOND?

 

Onze huid wordt constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt. Onafhankelijke studies hebben echter bewezen dat onze huidige voeding lang niet meer voldoende nutriënten bevat om ons jong, fit en gezond te houden. Zelfs niet als we bewust eten. Velen zijn zich daar al van bewust en gebruiken supplementen om tekorten te voorkomen.

Let er echter wel op dat deze middelen niet synthetisch zijn. Nutricosmetcs zijn natuurlijke hoogwaardige voedingsstoffen, er komt niets synthetisch aan te pas. Of supplementen synthetisch zijn, zie je al gauw aan de prijs. Fabrieksmatige stofjes zijn altijd voorradig, veel goedkoper en het proces is gemakkelijk te volgen. Ze zijn weliswaar van constante kwaliteit maar in de natuur zouden deze monostofjes nooit voorkomen. En dan ben je toch weer stoffen aan het lichaam aan het toevoegen die er niet horen, en dat past niet binnen onze filosofie!

Een aantal keren per jaar bezoekt de specialiste van Laviesage onze salon. Zij komt dan een analyse van de huid maken dmv een collagenoscoop. Op deze analyse is goed te zien hoe de huid is opgebouwd. Zitten er genoeg goed beschermende vetten in de huid? Hoe staat het met de collagene vezels in de huid? Enz. Zij geeft overal antwoord op en een goed advies. Want wat niet in de huid zit, zit ook niet in de botten!

Op deze dagen bieden wij de huidscan t.w.v. € 75.- gratis aan. Informeer naar de data en maak een afspraak.

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: