Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Beautystudio Marlies

Ons instituut is laagdrempelig, iedereen is bij ons van harte welkom ongeacht leeftijd of geslacht. In een huiselijke sfeer ontvangen wij onze klanten altijd met verse koffie en verse thee met iets lekkers.  Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons een prettig voelt en zichzelf kan zijn. Wij hebben gekozen voor bijzondere en exclusieve apparatuur. Dit maakt ons tot een uniek bedrijf, de enige in zijn soort in de Hoeksche Waard.

We bieden beautyarrangementen, maken ook arrangementen op maat en vervullen de wensen en behoeften van de klant. We hebben een samenwerkingsverband met een hotel/restaurant in Nieuw-Beijerland, waar lunchen, dineren en eventueel overnachten mogelijk is. Veel van onze klanten komen van ver. Op deze manier kunnen wij de klanten een compleet relaxed uitje bieden waar alles voor hen geregeld wordt.

 

Voor huidverbetering en veroudering zetten wij hoog in. Wij werken met het uitgebreide behandelingsconcept van Selvert en Laviesage, voor iedere huid is er een prachtige behandeling. We hebben diverse apparatuur zoals: Microdermabrasie, Ultrageluid, Dermapen, T-away, Cavitatie, Nannic en een zeer geavanceerd huidanalyse apparaat. Ook bieden we intensieve peelingen.

 

Al 14 jaar is er een zeer bekwame en ervaren arts verbonden aan ons instituut. Hij verzorgt de rimpelbehandelingen d.m.v. injectables en botox. De samenwerking met een arts was 14 jaar geleden een veel besproken iets en onderscheidde ons heel erg op de beautymarkt.

Ons Team

Marlies Koopman

Marlies is sinds 1985 werkzaam in de beautybranch. Begonnen als kapster en nagelstyliste en tot 2002 eigenaresse geweest van een kapsalon.

Ze is allround schoonheidsspecialiste, visagiste, orthomoleculaire voedingsspecialiste en is sinds 2000 gespecialiseerd in permanente make up en medische tatoeage en is een echte master in haar werk. Door haar jarenlange ervaring als visagiste kijkt Marlies heel gedetailleerd naar het gezicht en neemt veel tijd om een mooie tekening te maken voorafgaand aan de permanente make up behandeling. Zo haalt ze het mooiste in het gezicht naar voren. Ook is het mogelijk om permanente make up en tatoeage op een natuurlijke en veilige manier te verwijderen. Haar werk is haar leven. De lat ligt hoog. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Vol passie en plezier doet ze haar werk. Marlies volgt de nieuwste trends op beautygebied en is altijd op zoek naar de beste producten en de meest effectieve apparatuur. Voor het hele team, dochter Eliza en schoondochter Esmee zorgt ze voor een mooie en fijne werkplek waar er met elkaar wordt gewerkt aan het welbevinden van lichaam en geest en huidverbetering.

SPECIALISME
Mijn specialisme ligt vooral bij de permanente make-up, ook de medische kant ervan. Ik heb stage gelopen in het Zuiderziekenhuis in Rotterdam. Ik blijf ieder jaar bijscholen op alle gebied zodat ik up-to-date blijf. 

Ook ben ik in het bezit van het diploma Orthomoleculaire voeding. Gezondheidsklachten en voeding hebben zeker een relatie. En ik kan u hiermee helpen. Beautystudio Marlies kunt U vinden in Nieuw-Beijerland, De salon is gekeurd door de GGD. Beautystudio Marlies is ANBOS gecertificeerd op het gebied van permanente make-up, acne en elektrisch ontharen. Hierdoor zijn vergoedingen van de zorgverzekering mogelijk.

ELIZA Koopman

Ook ik wil mijzelf graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Eliza Koopman. Dochter van Marlies. Als klein meisje had ik al interesse in de dingen die mijn moeder deed. Al jaren gaan wij samen naar de beurzen en volgen wij de nieuwste trends. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. En heb het diploma acné specialisatie. Wij hebben hiervoor een AGB code zodat u de behandeling vergoed kan krijgen. Ik ben intern geschoold bij Selvert en heb op deze manier het merk goed leren kennen. Ik heb daar het vak geleerd en alle behandelingen die Selvert te bieden heeft. Ik mag mijzelf de expert van Selvert noemen.

Alle opleidingen van LavieSage heb ik gevolgd en ik kan u adviseren als het over gezondheid en voeding gaat. Op dit moment ben ik nog verder aan het leren op het gebied van voeding. Ik ben derdejaars student voeding en diëtetiek. Over een jaar mag ik mezelf diëtist noemen.

Specialisme

Door mijn opleiding als natuurgeneeskundig therapeut geef ik naast voedingadviezen ook voetreflextherapie en ben ik EMB therapeut. U bent bij mij op het goede adres voor een algehele gezondheidcheck d.m.v. een vingerprik. Door mijn diverse opleidingen waaronder medische basiskennis krijgt u voor bovenstaande behandeling ook mogelijk een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Ook voor specifieke huidbehandelingen kunt u bij mij terecht zoals de fibroblast techniek, intensieve peelings en huidverbeterende behandelingen zoals de dermapen. 

Binnen Beautystudio Marlies verzorg ik de PR, onderhoud de website en ben ik de maker en de denktank achter ons magazine Marliza

ESMEE OUTERMANS

Mijn naam is Esmee Outermans. Ik ben de schoondochter van Marlies Koopman. Afgestudeerd Allround Schoonheidsspecialiste en Pedicure. Ik ben trots dat ik deel uit maak van dit mooie familie bedrijf. Samen bouwen wij aan een mooie huid en goede gezondheid. Mijn passie is mooie voeten zonder pijn en klachten met een prachtige stralende huid.

 

Bij mij kunt u een behandeling compleet maken door een pedicure behandeling te combineren met een effectieve gezichtsbehandeling. De mooiste resultaten behaal ik door te werken van binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld aan een collageen stimulerende behandeling, hoe mooi zou het zijn als we niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit collageen zouden stimuleren. Hoe dat precies werkt kan ik u uitleggen bij een uitgebreid intake. We hebben een geavanceerd huidanalyse apparaat staan waar ik altijd vooraf foto's mee maak. Na een aantal behandelingen doen we dat weer zodat we de behaalde resultaten meetbaar maken.


Specialisme
Ik ben gespecialiseerd in acne behandelingen, bindweefselmassage, shiatsumassage, aromatherapie, Selvert behandelingen en het oplossen van voetproblemen.

U kunt bij mij terecht voor microdermabrasie, Nannic, dermapen, peelingen, wimperlifting…… en nog veel meer! 

Wat kan Beautystudio Marlies u bieden?

Wij werken kleinschalig, maar bieden u veel zoals:

  • Heel veel huidverbeterings programma's
  • EMB bloedtest (vergoeding mogelijk)
  • Samenwerking met arts
  • Voedingsadviezen 
  • Arrangement
  • Hydromassage bed
  • Pedicure
  • Permanente make-up

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: