Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Nieuws

YES, GENOMINEERD VOOR DE BEAUTY AWARD 2019!

Wat hebben wij prachtig nieuws zo aan het begin van het nieuwe jaar. Wij zijn weer genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheidssalon van Nederland. Wat zijn wij ongelooflijk trots en blij. Wat ben ik trots op mijn meiden Eliza en Esmee. Onze reis op weg naar de Beauty Award 2019 startte met een inzending van een uitgebreid informatieboek. Daarop volgde een bezoek van de mystery guest op 27 december 2018. Ennn…….. we zijn door!

 

 


Wij willen onze klanten super bedanken voor de trouwe bezoeken aan ons instituut. Zonder klanten hebben wij geen zaak en kunnen we nooit behoren tot de top van Nederland. Wij zijn heel dankbaar dat we van zoveel mensen het vertrouwen krijgen en wij samen werken aan innerlijke beauty en uiterlijke schoonheid. Wij streven naar balans in lichaam en geest met als doel een stralende glimlach.

24 januari moet Marlies voor de jury verschijnen en ons bedrijf verdedigen. Super spannend. 12 februari is er een genomineerde dag, dan worden alle promotiefilmpjes opgenomen. 14 april is de uitreiking. We gaan dit uiteraard met jullie vieren en hebben steeds mooie aanbiedingen. We gaan samen met jullie voor goud. Kom genieten van verschillende mooie aanbiedingen. En hou ons in de gaten voor de geweldige aanbiedingen die nog komen gaan! Volg ons op FB, instagram en onze site en wandel met ons mee op het mooie beautypad op weg naar de uitreiking.

Nieuw in januari 2019 afslanken en figuur corrigeren. Onze nieuwe afslankstudio staat er klaar voor!
Vet bevriezen, figuur corrigeren, aanpakken cellulite en afslanken. Super leuk nieuws! Met heel veel trots en plezier kunnen wij melden dat Beautystudio Marlies per januari in het bezit is van maar liefst 3 apparaten en zal als bodycoach u helpen en ondersteunen in een traject naar een mooi figuur. Blijvend lokaal vet en vocht verwijderen. Wij voeren diverse behandelingen uit op het gebied van het verwijderen van lichaamsvet en figuurcorrectie, zonder dat er een naald aan te pas komt. Daarmee vormen deze behandelingen een goed alternatief voor liposuctie, waarbij er onderhuids vet wordt weggezogen tijdens een operatie.

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Alle behandelingen zijn pijnloos en u kunt direct over op de orde van de dag! Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor in januari voor een intakegesprek en een figuuranalyse. En profiteer van de introductiekorting van maar liefst € 100.- op een kuur.

Vrijdag 5 april van 16.00uur tot 20.00uur bent u van harte welkom onder het genot van een hapje en een drankje vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met onze apparaten. Alle 3 de apparaten zullen we demonsteren. Wij geven dan uitleg wat wij voor u kunnen betekenen. In verband met de planning is het aan te raden u aan te melden.

Save the Date!
13 september Beauty Award Party. Deze avond zal in het tekenen staan van genieten. Met live muziek, heerlijk buffet, bubbels, hapjes en lekkere wijn. U kunt volop genieten van demonstraties en mooie aanbiedingen. Meer informatie volgt.

Team Beautystudio Marlies kijkt ernaar uit u te mogen ontvangen in ons instituut

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: