Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Nieuws

Esmée neemt afscheid van Beautystudio Marlies

Vandaag was de laatste werkdag van Esmée. Een dag met een lach maar voor mij ook met veel tranen. Een dag met een dubbel gevoel. De laatste werkdag van Esmee bij Beautystudio Marlies.
 
Esmee is al heel jong in de familie beland en mijn liefde voor het beautyvak bleek zij ook te hebben. Ik heb haar als een soort schoolmeisje zien komen in de familie maar ook in de salon. In februari 2017 werd ik geopereerd en Esmee had toen al haar schoonheidsspecialiste diploma op zak. Ze studeerde nog voor pedicure. Esmee bood aan om voor mij wat uurtjes in te vallen. Ik vond het best een beetje eng maar waarom niet dacht ik toen. De klanten vonden haar gelijk geweldig. We gingen kijken hoe we Esmee een werkplek konden bieden in ons instituut. Ze ging als zelfstandige aan het werk als pedicure en aan het einde van dat jaar ook in dienst als schoonheidsspecialiste. Een spannende stap voor allebei. Dochter Eliza was al in de zaak en nu Esmee erbij. Wat als......schoot het soms door mijn hoofd. Allemaal familie bij elkaar.
 
En mijn lat ligt hoog, heel hoog. Ik weet van mijzelf dat ik niet makkelijk ben op de werkvloer. Altijd moet alles perfect zijn en dan die schoonmaakdrang die ik altijd heb. Altijd het beste voor onszelf maar zeker voor onze klanten. Altijd vernieuwen en op zoek naar beter. Esmee kende mij al goed en zij kan hiermee omgaan. Super knap!
 
Ze stelde zicht open, ging volop studeren en we trainden met z'n drieën naar de top. Beide meiden ontpopte zich tot twee super vakbekwame dames. Met veel passie en liefde voor het vak en onze klanten. We maakten met elkaar Beautystudio Marlies steeds succesvoller. Wat resulteerde in twee keer een nominatie voor de Beauty Award salon klein. Hiermee behoorden wij tot de top 3 beste salons van Nederland.
Ik koester alle mooie momenten die wij met elkaar hebben beleefd. We hebben zoveel trainingen in binnen en buitenland gevolgd, klanten dagen georganiseerd en heel wat uurtjes onder het genot van een hapje en een drankje zitten sparren. En wat loop ik altijd vol trots rond in ons instituut.
 
 
We hebben met elkaar ook minder leuke tijden beleefd. Esmee en Eliza stonden er toch maar toen ik ziek werd. Een bizarre tijd. Een moeder en werkgever die zo'n zware tijd moest doormaken. Mijn gezondheid was zo onzeker en de uitslagen keer op keer zo spannend. En dan zijn er die twee fantastische meiden die alle ballen in de lucht houden zowel zakelijk maar ook privé. En keer op keer weer het verhaal moesten vertellen in werktijd. Wat was het voor mij fijn dat alles doordraaide en wat was ik trots op ze.
 
En dan ook de coronatijd die we met elkaar doorbrachten. Drie keer drie maanden gesloten. De vrije tijd gebruikten we voor nieuwe plannen maken en online scholingen volgen. Goodybags vullen en bij eenzame ouderen brengen. En tijdens de coronatijd is onze lieve Sophie geboren. Wat is zij een mooi geschenk. En wat is Esmee een geweldige moeder.
 
Ik kijk terug op de mooiste en meest bijzondere tijd uit mijn werk carrière. Zo bijzonder, fijn, gezellig en heel vertrouwd.
Zoals ik altijd mijn dromen wil waarmaken en heb waargemaakt zo gun ik dat een ander ook. Volg je hart en je gevoel is mijn levensmotto.
En dat gaat Esmee doen! Haar droom is een eigen salon bij haar thuis.
 
Vanaf morgen is het een feit, Beautysalon Esmee gaat dan open. Een super mooie stap in haar leven.
Wat ben ik blij en trots dat zij al haar kennis en vaardigheden meeneemt. Dat zij haar klanten nog dezelfde behandelingen, service en kwaliteit kan bieden in zelfs dezelfde stoel. Ik zal altijd voor haar klaar blijven staan. Haar blijven steunen en helpen waar nodig is. En ook met haar sparren als ze daar behoefte aan heeft. Ik wil haar bedanken voor haar inzet, gezelligheid en de service en klantvriendelijk naar onze klanten.
Er is nooit een onvertogen woord gevallen. Dat vind ik echt bijzonder als je 6 jaar als familie zo nauw samenwerkt.
 
Esmee heel veel geluk en succes met de start van je super mooie bedrijf!
Wat hou ik veel van deze twee vakvrouwen!
 
Eliza en ik gaan haar missen als collega. En vanaf morgen staan Eliza en ik weer samen voor jullie klaar.

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: