Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Nieuws

Wij zijn weer open!

Goed nieuws! 3 maart zijn wij weer volledig open gegaan! Ondanks alle twijfels over meer besmettingen, mutaties van het virus en toch nog veel bezette IC bedden heeft het kabinet besloten dat de schoonheidssalons open mogen. Wat een geweldig nieuws voor u en ons!

Wij beseffen maar al te goed dat voorzichtigheid geboden is. We willen niet nog een keer sluiten. Uiteraard houden wij ons strikt aan alle maatregelen van het RIVM.

Misschien overbodig maar dat vragen wij ook van u als klant. Als u klachten heeft in welke vorm dan ook annuleer dan uw afspraak. Bij binnenkomst kunt u direct uw handen ontsmetten. Heeft u nog geen afspraak dan kunt u contact met ons opnemen. Esmée is aan het genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Ze vindt het erg jammer dat ze niet tot 1 maart haar werk heeft kunnen doen en haar klanten kunnen behandelen. 1 juli is ze weer bij ons terug. Door het verlof van Esmée is het voor ons extra druk. Wij hebben geen vervanging voor haar. Plan daarom uw afspraak op tijd en eventueel door om teleurstellingen te voorkomen.

Pedicure behandelingen kunnen we helaas ook niet plannen. Durft u een behandeling nog niet aan?

Wilt u wel uw huidverzorging voor thuis? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij kijken met veel plezier uit naar morgen en hopen u weer te verwelkomen in ons instituut. Uiteraard hebben wij niet stil gezeten. We hebben een nieuwe behandeling, Ultralift en een nieuwe manier om kringen en pigmentstoringen onder de ogen te verminderen/ verwijderen.

Meer weten? Wij adviseren u graag!

 

Wist u dat Esmée zwanger is van een dochter? Midden april is ze uitgerekend! Wordt vervolgd..! 

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: