Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Nieuws

Nieuws van Beautystudio Marlies

PARTY TIME! LET OP! De datum is gewijzigd naar 6 september!

Op vrijdag 6 september 2019 van 16:00 - 20:00 hebben wij ons terugkerend feest voor klanten en belangstellend publiek. Voor iedereen GRATIS ENTREE! Vorig jaar was dit een groot succes met de Spaanse Avond. Dit jaar staat alles in het teken van de Beauty Award.

Geniet van een heerlijk buffet met hapjes en drankjes. U kunt kennis maken met alle behandelingen, apparatuur en producten. Heeft u vragen over uw huid, afvallen of andere klachten? Ons team staat voor u klaar om u gratis en vrijblijvend te adviseren.

Wat kunt u verwachten van de Beauty Award Party?
- Gratis huidanalyse t.w.v. 45,-
- Gratis hoofdhuidscan t.w.v. 45,-
- Gratis deelname aan de loterij om een behandeling te winnen van o.a Fibroblast t.w.v. 395,-
- Fibroblast demonstratie (je kan je nog aanmelden voor een ooglift behandeling met korting)
- Gratis goodybag
- Ervaar gratis ons massagebed, meld je daarvoor aan!
- 10% korting op alle producten!
- 15% korting op Selvert producten (uitgezonderd aanbiedingen)
- Doe mee aan een spectaculaire salsa dans workshop! Dit start om 19:30.

BEAUTY EXPERIENCE met Mari van der Ven en Ferry Doedens!
Op zaterdag 30 november 2019 van 17:00 - 21:00 zal er een groot event plaats vinden. Beautystudio Marlies en Autobedrijf A. van Dorp bundelen krachten voor een goed doel. Onze speciale gast deze avond, Mari van der Ven, neemt je mee in een wereld vol beauty. Metamorfoses, tips en tricks voor de feestdagen, een avondvullend programma. Met als slot een spectaculair optreden van Ferry Doedens. Dit alles onder het genot van een buffet met een heerlijk drankje. Er wordt een loterij gehouden met mooie prijzen. Ook kunt u profiteren van mooie aanbiedingen. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan Halte Zomervilla, het woon-en logeerhuis voor ernstig meervoudig beperkte jongeren dat op dit moment gerealiseerd wordt in Nieuw-Beijerland.

Koop nu uw entreekaarten voor deze fantastische avond en steun het goede doel!
Entree: 50 euro incl. buffet en 2 drankjes.
Locatie: Autobedrijf A. van Dorp

ELIZA IS GESLAAGD!
Met veel trots kunnen we melden dat Eliza is geslaagd. Ze mag zichzelf officieel voetreflextherapeut noemen. Ze heeft keihard gewerkt en gestudeerd. Komend jaar is Eliza nog bezig met de opleiding HBO fysioreflextherapie. Dit is een verdieping op wat ze nu al doet. Achter de schermen zijn we er druk mee bezig dat u vanaf heden ook een deel van uw behandeling vergoed krijgt van de zorgverzekeraar. Voor meer informatie mag u contact opnemen en bent u altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kijk op onze site: https://beautystudiomarlies.nl/index.php/voeten/voetreflextherapie wat voetreflex inhoudt en wat Eliza voor u kunt betekenen.

BEREID JE HUID VOOR OP DE ZOMERZON!
Het zonnetje laat zich gelukkig weer zien! Maar wat is het effect hiervan nu écht op de huid? En hoe zorg je goed voor extra bescherming en verzorging?

Zonlicht reageert met cholesterol in de huid om het lichaam in staat te stellen om natuurlijke vitamine D te produceren. De cholesterol in je huid en de celmembranen in je huid, worden van grote hoeveelheden essentiële vetzuren gemaakt, maar omdat ons voedingspatroon zo´n tekort aan essentiële vetzuren bevat, raakt onze huid ook beschadigd.

Huid die een tekort aan essentiële vetzuren heeft en transvetten bevat, verbrandt snel en heeft de neiging kanker te ontwikkelen. Als de huidcellen de essentiële vetzuren zouden bevatten die ze dienen te hebben, dan wordt zonlicht versterkend en gezond. Skin Protect en Skin Balance helpt hierbij.

Meer weten en persoonlijk advies? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies op donderdag 13 juni. Onze LavieSage specialsite is deze dag exclusief aanwezig. Let op: vol=vol

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: