Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Nieuws

Beautystudio Marlies heeft het zilver behouden op de uitreiking van de Beauty Award

Beautystudio Marlies heeft het zilver behouden op de uitreiking van de Beauty Award en behoort tot de top 3 beste salons van Nederland

Op zondagavond 14 april werden voor de tiende keer de Beauty Awards uitgereikt tijdens een spectaculaire gala-avond in NBC Nieuwegein.

De weg hiernaar toe was een lang en geweldig traject. Uit alle inzendingen die werden beoordeeld door een vakkundige jury werden diverse schoonheidsspecialisten en salons geselecteerd die een bezoek kregen van een mystery guest. Na de volgende jurybijeenkomst(en) werden er drie genomineerden vastgesteld in de categorie Beste salon van Nederland en op zondag 14 april de uiteindelijke winnaar gekozen. We mochten de Award helaas niet mee naar huis nemen, maar we behoren tot de top van beste salons van Nederland

Natuurlijk blijven wij onze Beauty Award ervaring met je vieren. En hebben wij het hele jaar mooie en feestelijke aanbiedingen. Door het trouwe bezoek aan ons instituut zijn wij succesvol. En dat waarderen wij heel erg en zijn wij dankbaar voor.

Zoals je gewent bent streven wij naar het beste voor de huid en de mooiste resultaten. Als beauty professionals zullen wij er naar streven om tot deze top te blijven behoren.

Wij hebben een geweldige tijd achter de rug en genoten van deze periode. We willen iedereen bedanken voor het support, aandacht, cadeautjes, kaarten, bloemen en leuke reacties.

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: