Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Crystal clear oxygen

Crystal Clear Oxygen Therapy gecombineerd met microdermabrasie. Dé behandeling van de filmsterren! Ontdek hoe je met Crystal Clear Zuurstofbehandeling de ultieme schoonheid bereikt...  

WAAROM ZUURSTOF?
Zuurstof is één van de vijf elementen die leven mogelijk maken. Zuurstof geeft elke levende cel leven en energie. Als het zuurstofniveau daalt, verzwakt het immuunsysteem. Het verouderingsproces wordt veroorzaakt door een daling van de beschikbare zuurstof- hoeveelheid in de huidcellen. Het Crystal Clear Oxygen System gebruikt 'puncture jet' technologie die zuurstof én speciaal geselecteerde actieve bestanddelen tegen het verouderen van de huid toevoert. De noodzakelijke voedingsstoffen om de huid van binnenuit te herstructureren en te herstellen worden tot in de diepste lagen van de lederhuid gebracht.

CRYSTAL CLEAR PRODUCTEN
Alle producten van Crystal Clear hebben een innovatieve formule en zijn hoogtechnologisch ontwikkeld. Het is klinisch bewezen dat ze de huid verjongen en gezond en vitaal maken. De bekendheid van Crystal Clear als "Het beste van het beste onder de schoonheidsbehandeling" neemt snel toe. Klanten raken zowaar verslaafd aan de verbluffende resultaten: een aanzienlijk verjongde huid met duidelijk minder lijntjes en rimpels...

Het werd klinisch bewezen dat de Crystal Clear Oxygen behandeling vermoeide en verouderde huid nieuw leven in blaast. Er zijn slechts vijf behandelingen nodig om een jongere huid te krijgen. De Crystal Clear Oxygen behandeling is een gesofisticeerde behandeling die zuurstof en actieve huidverjongende bestanddelen tot diep in de lederhuid brengt. Hier wordt de basis gelegd voor de gezondheid, elasticiteit en stevigheid van de huid. De Crystal Clear Oxygen behandeling is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypes. Het is dé ultieme gezichtsbehandeling!
De behandeling:
 • Vlakt fijne lijntjes en rimpels uit van binnenuit.
 • Is zacht genoeg om de delicate huid onder de ogen te behandelen.
 • Is ideaal om rimpels in de hals te behandelen.
 • Werkt efficiënt in op de huid die beschadigd werd door de zon.
 • Bevat antibacteriële eigenschappen die gunstig zijn om acnegevoelige huid te behandelen.

Voordelen:
 • Vernieuwt de huid, verzacht lijnen en rimpels en verstevigt.
 • Perfect voor beschadigde huid: het gebruik van zuurstof heeft een activerend en helend effect op de huidcellen.
 • Perfect voor acne gevoelige huid, dankzij de antibacteriële effecten van zuurstof, perfluorodecalline en appelextracten die toxines verwijderen.
 • De actieve Skin Care producten dringen diep door in de huidlagen om het volume van de biomatrix te vergroten, zodat lijnen en rimpels verdwijnen.
 • De meest gevorderde methode om dehydratatie te bestrijden.
 • Brengt zuurstof in alle lagen van de huid.
 • Stimuleert collageenproductie op celniveau, versnelt de mitose (celdeling) van de huidcellen en helpt het genezingsproces.
FREQUENTIES VAN EEN CRYSTAL CLEAR-BEHANDELINGEN?
Voor een goed resultaat adviseren wij u deze behandelingen in kuurvorm te doen en thuis de huid goed te verzorgen met de op uw huid afgestemde producten.
Een voorbeeld:

5 behandelingen microdermabrasie à rato van 1x/week, gevolgd door 5 zuurstofbehandelingen à rato van 2x/week

Bij de aanvang van de CRYSTAL CLEAR-behandelingen wordt door de specialiste een huiddiagnose opgesteld, die dan zal bepalen wat de te verwachten resultaten zullen zijn met uw huidtype. Voor het behouden van het resultaat adviseren wij iedere 4-6 weken de behandeling te herhalen en de huid thuis goed te verzorgen met de op uw huid aangepaste huidverzorging.

Vraag naar onze speciale kuurprijzen en laat u vrijblijvend adviseren!

Behandeling 115.-
In combinatie met microdermabrasie € 159.-

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: