Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Onze behandelingen

Beautystudio Marlies behoort bij de top van de beste salons van Nederland. Een familiebedrijf, moeder Marlies en dochter Eliza. Beide gepassioneerde en breed geschoolde vakvrouwen. Wij bieden u de beste mogelijkheden en behandelingen van top tot teen. Wij werken met een totaalconcept van binnenuit en van buiten af. Echte schoonheid ontstaat van binnenuit.

Onze passie is om u te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier. Wij werken met geavanceerde apparatuur en het prachtige huidverzorgings merk Selvert Thermal. We maken altijd een plan op maat, binnen uw budget. U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Al 19 jaar is er een zeer bekwame en ervaren arts verbonden aan ons instituut. Hij verzorgt de rimpelbehandelingen d.m.v. injectables en botox. De samenwerking met een arts was 19 jaar geleden een veel besproken iets en onderscheidde ons heel erg op de beautymarkt.

Special Treatments

★★★

Luxery

Een behandeling geschikt voor uw huid. De huidspecialist kijkt samen met u naar de juiste producten en de wensen worden besproken.

Selvert Thermal heeft verschillende prof-pack behandelingen. Hier werken we uit een luxe box met klein verpakte producten. Onder ★★★ Luxery valt de volgende behandeling:

L’Esprit Dermatologique

Luxe basis behandeling

★★★★

Premium

Wilt u luxe combineren met ontspannen? Dan is dit arrangement iets voor u! De door bloedingsspray zal u laten verrassen.


Selvert Thermal heeft verschillende prof-pack behandelingen. Hier werken we uit een luxe box met klein verpakte producten. Onder ★★★★ Premium vallen de volgende behandelingen:
Aquafresh
Vitamine C
Harmony

★★★★★

Platinum

Een luxe behandeling wat een cadeau is voor uw huid.

 

Selvert Thermal heeft verschillende prof-pack behandelingen. Hier werken we uit een luxe box met klein verpakte producten. Onder ★★★★★ Platinum vallen de volgende behandelingen:
Gold 24k
Gold 18k
Regenerating Absolue
Hyaluronique ligne
Cell vitale anti-age
Urban Response


Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: