Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Ultra Body Shape

Figuurcorrectie binnen 4 weken met de Ultra Body Shape! Lokaal vetweefsel en cellulite pakken met de Ultra Body Shape is een van de topbehandelingen Bij Beautystudio Marlies. Deze behandeling breekt vet- en vochtophopingen af, stimuleert de werking van enzymen én bevordert de spieraanmaak waardoor u slanker wordt en uw huid strakker oogt! En dat binnen een periode van 4 weken!

Behandelprogramma’s Ultra Body Shape
Het apparaat combineert vier behandelprogramma’s om tot het optimale resultaat te komen. De behandelprogramma’s hebben ieder een andere werking en pakken specifieke huidproblemen aan.

 • Elektrolypolyse → positieve werking op vocht- en vetophopingen
 • Ultrasound → stimuleert de lokale vetverbranding
 • Elektrostimulatie → stimuleert de spiermassa
 • Infrarood → bevordert de werking van enzymenDe voordelen van Ultra Body Shape

 • Vetten worden definitief afgebroken
 • Het apparaat pakt meerdere probleemzones aan tijdens één behandeling
 • Uw omvang vermindert binnen 4 weken!
 • Cellulite en sinaasappelhuid nemen direct af waardoor de huid strakker wordt
 • Er vindt gerichte spieropbouw plaats zonder krachttraining
 • Uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor vet- en vochtophopingen verminderen of verdwijnen

EEN GEAVANCEERD SYSTEEM: ULTRASOUND, ELEKTROLIPOLYSE EN ELEKTROSTIMULATIE IN 1
De combinatie van deze technieken blijkt uniek en zeer effectief om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor extra spierstimulatie. D.m.v. 8 ULTRA pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische lichaamsbehandeling uit te voeren. De 8 ULTRA pads gebruiken we in combinatie met de bodywraps van Arosha. Deze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite en vetophopingen. Het systeem is voorgeprogrammeerd en bevat meer dan 35 standaard programma’s voor het lichaam. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed.

De spierstimulatie (van met name de rode spiervezels) zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Verschillende vormen van golven, frequenties, pulsen en pauzetijden kunnen zeer eenvoudig aangepast worden om een persoonlijk programma voor de klant te kunnen samenstellen. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling).

Hoofdzakelijk aanbevolen voor:

 • lokale vetmassa
 • lokale cellulite (sinaasappelhuid)
 • compacte cellulite
 • zachte cellulite
 • beginnende (Oedemateus) cellulite

Advies
Het advies is, om de ULTRA Body Shape behandeling te combineren met compressietherapie om zo het lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Ultrasound
De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en worden omgezet in warmte en trillingen (thermisch en mechanisch effect). Dit stimuleert de lokale vetverbranding (door de triglyceride om te zetten in vetzuren en glycerol). Vet wordt door het bloedvatenstelsel getransporteerd om vervolgens als energie te dienen.

Elektrostimulatie
Elektrogolven dringen door tot in de huid, in het vetweefsel, het bindweefsel en de spiermassa en stimuleren de bloedcirculatie en de lymfestroom. Hierdoor ontstaat o.a. een betere vetverbranding en omvangvermindering.

Elektrolipolyse
De ULTRA Body Shape behandeling kan op alle lichaamsdelen (uitgezonderd vrouwenborsten) waar ophopingen van vet en vocht voorkomen worden ingezet. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling) van de cel door het elektrische veld dat door de beide elektrodes wordt opgewekt. Cellulite bevindt zich op de slecht doorbloede gebieden zoals de heupen, maag, dijen en knieën. Hierop kan elektrolipolyse dus zeer effectief worden toegepast. Dit leidt tot lokale vetverbranding, verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en verbeterde afvoer van afvalstoffen.


De behandelprogramma’s
De vier verschillende behandelprogramma’s van de Ultra Body Shape hebben ieder een andere werking op het lichaam. Het Ultra Body Shape-apparaat kent de volgende behandelprogramma’s;

 • Ultrasound; stimuleert de lokale vetverbranding
 • Electrolipolysis; heeft een positieve werking op vocht- en vetophopingen
 • Infralight; bevordert de werking van enzymen
 • Stimulation; stimuleert de spiermassa waardoor de huid strakker oogt

Binnen 4 weken in shape!
Een Ultra Body Shape-kuur biedt uitkomst wanneer u binnen 4 weken in shape wil komen. Een kuur duurt 4 weken en bestaat uit 8 behandelingen van 30 minuten gecombineerd met het compressiepak een uur. Tijdens de behandeling wordt een combinatie van de verschillende programma’s uitgevoerd. De combinatie van de programma’s wordt afgestemd op uw persoonlijke behandelplan dat gemaakt wordt tijdens een gratis consult. Een kuur heeft onder andere een positieve werking op lokale vocht- en vetophopingen, bevordert de werking van enzymen en stimuleert de spiermassa waardoor de huid strakker oogt. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag. *Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.


Als bodycoach adviseren wij u tijdens de behandeling de Arosha pressopants te dragen. Het stimuleert de microcirculatie, werkt als een kompres, vergemakkelijkt de drainage van overtollige vocht, verbetert de huidteint, vermindert cellulite en geeft een liftend effect.

Vermindering tot 10,8% van de onderhuidse vetdikte is mogelijk. Resultaten van de werking zijn bewezen door universitaire proeven. En smeer uw huid 2x daags met 3 IN 1 READY & GO! Selvert Thermal Corporelle is een speciale spray met een vloeibare emulsie.

Geformuleerd met specifieke actieve ingrediënten van de lotusbloem- extract als krachtig en natuurlijk ingrediënt. Het heeft een drievoudige werking, verstevigend, anti- cellulite en vocht inbrengend.

Heeft u geen gezond BMI en overgewicht en wilt u afvallen? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en de begeleiding die wij u kunnen bieden. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een behandelplan en advies op maat passend in uw budget.

Omdat wij met 8 pads werken, kunnen wij per behandeling meer zones tegelijk behandelen.

*Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: