Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Detox kuren

Waarom detoxen?
Het lichaam verzamelt allerlei gifstoffen door wat je eet, wat je inademt. Wanneer je lichaam deze metalen, gifstoffen en pesticiden niet kan verwijderen, worden ze opgeslagen in je weefsel, cellen en darmen. Deze opgeslagen stoffen kunnen invloed hebben op het goed functioneren van je spijsvertering en een broedplaats zijn voor bacteriën, schimmels en parasieten. Al deze indringers kunnen je dikker maken en vermoeid laten voelen.

Wat gebeurt er met je lichaam als je aan het detoxen bent?
Je lichaam krijgt weinig nieuwe gifstoffen binnen. Hierdoor kan je lijf beginnen aan het verwijderen van de opgeslagen voorraad afvalstoffen. Dit kost behoorlijk wat moeite en een detox kan daarom best zwaar zijn. Hoofdpijn, vermoeidheid en je lamlendig voelen hoort er de eerste dagen bij. De lever is ons reinigsorgaan en moet ondersteunt worden tijdens een detox.

Waar moet je op letten tijdens het detoxen?
Tijdens het detoxen is het belangrijk dat je je darmen stimuleert om peristaltische bewegingen te maken. Dat is de knijpende beweging die ervoor zorgt dat voeding vooruitkomt in de darm. Dit is de rede dat wij kiezen voor onderstaande mogelijkheden van detoxen en niet alleen maar op sappen en vloeibaar. Je helpt je darmen een handje door het eten van vezelrijke voeding, zoals groenten en fruit. Hierdoor kunnen je darmen sneller en beter de giftige stoffen afvoeren. Ben je eenmaal begonnen met detoxen, houd je lichaam dan goed in de gaten. Het is normaal om je vermoeid te voelen of last te krijgen van hoofdpijn, maar luister goed naar je lichaam. Neem voldoende rust en belangrijk is bewegen in de buitenlucht.

Team Beautystudio Marlies staat voor uw klaar tijdens een detox kuur. Bij Beautystudio Marlies bieden we 2 manieren om een detox kuur te ondergaan.

Laviesage

Laviesage heeft een 11 dagen programma gemaakt. Deze milde detox maakt het lichaam schoon en reset het lichaam.

HERBOREN IN SLECHTS 11 DAGEN
Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

1. Voorbereidingsfase (2 dagen)
De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen)
De Cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen) 
De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle.
Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid! Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.


Bio-detox kuur

Ontdek hoe ook jij meer energie, een goed gewicht, een mooiere huid en minder kans op ziekte krijgt. Wie gezond is, voelt zich goed en kan alles aan. Logisch dus dat iedereen gezond wil zijn en blijven! De Biodetox darmreinigingskuur is een uniek en revolutionair concept. Darmreiniging en vasten/dieet verdunnen het bloed, ontzuren de weefsels, breken slakkenconcentraties af en verbeteren de stofwisseling. Zij zijn daarom van tijd tot tijd voor de instandhouding van de gezondheid net zo belangrijk als voldoende voeding. Ongelooflijk wat er tijdens de kuur allemaal aan oude opgehoopte gifstoffen, darmslakken en overige afvalstoffen loskomen door deze kuur. De kuur is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als investering voor een gezonde en vitale toekomst!

De kuur is eenvoudig thuis te doen, veilig en betrouwbaar, 100% kwalitatief hoogstaande producten, uniek en bewezen concept.


De Kuur
Door deze grondige reiniging van binnen, voelt u zichzelf vele malen energieker. U voelt minder stress en ook de ‘buitenkant’ ziet er gezonder uit. De Biodetox-kuur is uitgebalanceerd en voldoet aan alle eisen die wij, door onze jarenlange ervaring en kennis, hebben kunnen stellen. Een volwaardige detoxkuur heeft alles in zich om het lichaam van binnenuit te zuiveren, ontgiften en weer optimaal te voeden waardoor het zich kan herstellen. De bedoeling van een goede kuur is dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde ‘slakken' uit de darmen worden losgemaakt en afgevoerd en dat alle organen een grote schoonmaakbeurt krijgen. Dit is de reden dat alleen anders eten, een sapkuur volgen of pillen slikken niet voldoende zijn om grondig te ontgiften.

Minstens zo belangrijk is de revitalisatie tijdens en na een detoxkuur. Hiervoor zijn optimale en uitgebalanceerde voedingstoffen nodig die het lichaam meteen kan opnemen. Als u besluit om een Biodetox-kuur te doen dan is het belangrijk om te weten wat er van u wordt verwacht.

DE BIODETOX-KUUR BESTAAT UIT 3 FASES
De eerste fase (5 dagen) is de voorbereiding
U past uw voeding aan en bereidt uw darmen voor op de reiniging. In deze voorbereidingsfase wordt de voeding aangepast. Op het menu staat alleen voeding die positief werkt op de spijsvertering en gifvrij is. Dit betekent dat alles waar toevoegingen in zit wordt vermeden. Geen geur- en smaakstoffen of middelen die producten lang houdbaar maken. Ook de producten waar “lege” koolhydraten en suikers in worden verwerkt zijn van de voedingslijst geschrapt.

De tweede fase ( 5 dagen)
Dag 6 is de eerste dag van de daadwerkelijke kuur. Deze kuur kunt u op 3 manieren volgen, de keus is aan u. De beste manier is alleen vruchten- en groentesap en soep te nemen. Als u van tevoren al stress hebt bij de gedachte aan alleen een lichte maaltijd te nemen. Verwacht u ook dit niet vol te kunnen houden dan kunt u op dezelfde manier blijven eten als in de voorbereiding. Bedenk dat een detoxkuur ook comfortabel mag zijn en dat stress op zijn beurt ook voor gifstoffen zorgt. Kies dus vooral de manier die bij u past. Het voedingsschema voor ieder fase van de kuur vindt u in de uitgebreide handleiding die u bij de kuur ontvangt. Darmspoelingen (klysma) Op de eerste dag van de kuur beginnen we met darmspoelingen. Dit is voor de meesten mensen een ongewone handeling en het is logisch dat u zich hier de eerste dag wat onzeker over voelt. Wij raden u aan om de eerste dag van de kuur te plannen op een vrije dag zodat u de tijd hebt om te vertrouwd te raken met de handeling en het gevoel dat een darmspoeling geeft. Probeer dagelijks 1 of 2 keer per dag te spoelen. U zult merken dat darmspoelingen snel wennen en steeds minder tijd vragen.

De derde fase (2 tot 4 dagen)
In deze fase bouwt u de voeding weer op. Na de kuur heeft uw lichaam weer tijd nodig om te wennen aan vast voedsel. Uw spijsverteringsorganen hebben rust gehad en alleen zuiver voedsel hoeven te verwerken. U zult merken dat uw lichaam u weer haarfijn laat weten wat goed voor u is en wat u beter kunt laten staan. Misschien merkt u dat u geen zin heeft in koffie of vlees, koekjes, snoep of tussendoortjes. Probeer naar uw lichaam te luisteren. Immers wie weet beter wat u nodig heeft? Wellicht dat de kuur een aanzet is geweest om ook in de toekomst een gezond en verantwoord voedingspatroon aan te houden. In de uitgebreide handleiding staat precies beschreven wat u allemaal moet weten om de kuur zo effectief mogelijk te laten verlopen. U vindt het voedingsvoorschrift, recepten, een schema voor het innemen van de supplementen en een complete uitleg over de darmspoelingen.

De Biodetox-kuur is ontwikkeld om op een zo praktisch mogelijke manier en vooral op een manier die bij ú past, uw lichaam weer in optimale conditie te brengen.

De prijs voor het bio-detoxpakket, inclusief uitgebreide handleiding, recepten, al het materiaal voor de darmspoelingen en alle geadviseerde voedingssupplementen bedraagt € 137.00.

De kuur is uit te breiden met behandelingen in de salon. In de 2e fase van de kuur kan een massage, de spa jet, het hydromassage bed, collageenbank e.d een mooie aanvullende beleving zijn op deze geweldige kuur. Wij maken graag een kuur op maat! Informeer ernaar bij Beautystudio Marlies


Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: