Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Voedingspatroon

Gezond eten is een leefstijl

Hoe gaan we te werk?

 

1. Intakegesprek

Om een plan op maat te kunnen maken komt u eerst op intakegesprek. U krijgt een vragenlijst per mail die we gaan bespreken. We bespreken de wensen en verbeterpunten waar we later mee aan de slag zullen gaan.

 

2. Plan op maat

Aan de hand van het intakegesprek maak ik een plan op maat. We berekenen de voedingswaarde die uw lichaam nodig heeft, kijken of u een gezond BMI hebt, of u aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden komt en gaan aan de slag met voeding. 

 

3. Begeleiding

Zijn we op het goede spoor, verminderen de klachten, heeft u een goede stoelgang? Dit zijn vragen die ik zal stellen om de voortgang te bepalen. De een zal meer begeleiding nodig hebben dan de ander. 

Schijf van...

 

Is het u al eens opgevallen dat er veel soorten visies zijn over voeding? Het is daarom lastig om door de bomen het bos nog te zien. Zoals hieronder te zien is zijn er verschillende soorten schijven. De schijf is een hulpmiddel om een gezonde keuze te maken. Echter blijft het de vraag, welke keus is goed voor mijn lichaam? 

 

Als 3e jaars student Voeding en DiĆ«tetiek kan Eliza alles vertellen over de schijven. Er is geen goed of fout. Eliza zal daarom de wensen doornemen en stapje voor stapje kijken welke voeding het beste bij uw lichaam past. 

 

Loopt u tegen intoleranties aan dan kan Eliza daar zeker bij helpen. Weet u niet zeker of uw lichaam intolerant is dan kan Eliza daar op meerdere manieren bij helpen. Vaak geeft een intolerantie verschillende klachten. De klachten kunnen doorgenomen worden waardoor we vaak al een goed beeld er van krijgen. Ook is het mogelijk om de EMB Bloedtest te doen. Deze bloedtest verteld ons gelijk veel meer hoe het gaat met hormonen, vitamine en mineralen, etc.  


Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: