Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Beautystudio Marlies

Beautystudio Marlies is opgericht in 1990, gevestigd in Nieuw-Beijerland. We zijn heel trots dat wij al zoveel jaren met onze kennis en expertise klanten blij kunnen maken. Wij behoren tot de top van de beste salons in Nederland.

In een huiselijke sfeer ontvangen wij onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons prettig voelt en zichzelf kan zijn. Wij hebben gekozen voor exclusieve apparatuur en behandelingen op maat om van binnen - en buitenuit te werken aan gezondheid en schoonheid. Bent u op zoek naar effectieve behandelingen om de huid te verbeteren en te verjongen? Of permanente make up? Dan bent op het juiste adres, wij zijn echte huidspecialisten.

Wij behandelen volgens de nieuwste technieken en stellen u op uw gemak. Kwaliteit, hygiëne en de beste producten en apparatuur staan voor ons voorop. Ons instituut is GGD gekeurd. Kijkt u rustig rond op onze site welke behandelingen u kunt boeken. Uiteraard helpen wij u graag met de keuze en geven u advies wat het beste resultaat zal zijn bij uw wensen.

Marlies Koopman

Met veel plezier stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Marlies, eigenaresse van Beautystudio Marlies en sinds 1985 werkzaam in de beautybranch. Begonnen als kapster en nagelstyliste en tot 2002 eigenaresse geweest van een kapsalon. Ik ben allround schoonheidsspecialiste, visagiste, orthomoleculaire voedingsspecialiste en sinds

2000 gespecialiseerd in permanente make-up en medische tatoeage.

Ik ben een echte master in permanente make up. Door mijn jarenlange ervaring als visagiste kijk ik heel gedetailleerd naar het gezicht en neem ik veel tijd om een mooie tekening te maken voorafgaand aan de permanente make up behandeling. Zo haal ik het mooiste in het gezicht naar voren. De lat ligt hoog. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Vol passie en plezier doe ik mijn werk. Ik volg de nieuwste trends op beautygebied en ben altijd op zoek naar de beste producten en de meest effectieve apparatuur. Iedere dag ben ik mij ervan bewust dat het bijzonder is dat mijn klanten aan mij de zorg overdragen voor een mooi en fris uiterlijk. Ik zie dan ook bij iedere klant de uitdaging om het mooiste en het beste te maken wat ik in mij heb.

SPECIALISME
Mijn specialisme ligt vooral bij de permanente make-up, ook de medische kant ervan. Ik blijf ieder jaar bijscholen op alle gebied zodat ik up-to-date blijf. Ook het verjongen en het verbeteren van de huid is mijn specialisatie. Met al mijn kennis, ervaring, de beste apparatuur en de meest effectieve producten bereiken we prachtige resultaten.

Met maatwerk kan een huid structureel verbeteren waardoor u zich na de behandeling een stuk zelfverzekerder voelt. Een mooie huid geeft zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling.

Ik ga graag een samenwerking met u aan voor een prachtige en stralende huid. Samen bereiken wij meer.

Samenwerking 

Via deze weg wel ik u kennis laten maken met mijn dochter Eliza Koopman. Zij is ruim 8 jaar het stralende gezicht geweest bij Beautystudio Marlies. Zij is een zeer getalenteerde en hoog geschoolde specialiste. Per 1 januari 2024 is Eliza een nieuw pad gaan bewandelen en heeft ze haar eigen bedrijf “Vitaal Hoekschewaard” opgericht

ELIZA Koopman

Ook ik wil mijzelf graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Eliza Koopman. Dochter van Marlies. Als klein meisje had ik al interesse in de dingen die mijn moeder deed. Al jaren gaan wij samen naar de beurzen en volgen wij de nieuwste trends. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, HBO gediplomeerd voetreflex therapeut en gediplomeerd diëtiste.

Specialisme

U bent bij mij op het goede adres voor een algehele gezondheidcheck en voedingsadviezen.  Door middel van een vingerprik kan de Energetisch Morfologische Bloedtest worden uitgevoerd, beter bekend als de EMB-test. Ieder mens is anders waardoor er altijd met een plan op maat wordt gewerkt. Door mijn diverse opleidingen waaronder medische basiskennis krijgt u voor bovenstaande behandeling ook mogelijk een vergoeding vanuit uw zorgverzekering.

Per 1 januari 2024 werk ik zelfstandig, Vitaal Hoeksche Waard heet mijn bedrijf. U kunt de informatie vinden op mijn website; www.vitaalhoekschewaard.nl

Ik ben gevestigd in het zelfde pand als Beautystudio Marlies


Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: