Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Beautystudio Marlies

Ons instituut is laagdrempelig, iedereen is bij ons van harte welkom ongeacht leeftijd of geslacht. In een huiselijke sfeer ontvangen wij onze klanten altijd met verse koffie en verse thee met iets lekkers.  Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons een prettig voelt en zichzelf kan zijn. Wij hebben gekozen voor exclusieve apparatuur en behandelingen op maat om van binnen - en buitenuit te werken aan gezondheid en schoonheid. Dit maakt ons tot een uniek bedrijf, de enige in zijn soort in de Hoeksche Waard.

Ons Team

Marlies Koopman

Marlies is sinds 1985 werkzaam in de beautybranch. Begonnen als kapster en nagelstyliste en tot 2002 eigenaresse geweest van een kapsalon.

Ze is allround schoonheidsspecialiste, visagiste, orthomoleculaire voedingsspecialiste en is sinds 2000 gespecialiseerd in permanente make up en medische tatoeage en is een echte master in haar werk. Door haar jarenlange ervaring als visagiste kijkt Marlies heel gedetailleerd naar het gezicht en neemt veel tijd om een mooie tekening te maken voorafgaand aan de permanente make up behandeling. Zo haalt ze het mooiste in het gezicht naar voren. Ook is het mogelijk om permanente make up en tatoeage op een natuurlijke en veilige manier te verwijderen. Haar werk is haar leven. De lat ligt hoog. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Vol passie en plezier doet ze haar werk. Marlies volgt de nieuwste trends op beautygebied en is altijd op zoek naar de beste producten en de meest effectieve apparatuur. Voor het hele team, dochter Eliza en schoondochter Esmee zorgt ze voor een mooie en fijne werkplek waar er met elkaar wordt gewerkt aan het welbevinden van lichaam en geest en huidverbetering.

SPECIALISME
Mijn specialisme ligt vooral bij de permanente make-up, ook de medische kant ervan. Ik heb stage gelopen in het Zuiderziekenhuis in Rotterdam. Ik blijf ieder jaar bijscholen op alle gebied zodat ik up-to-date blijf. 

Ook ben ik in het bezit van het diploma Orthomoleculaire voeding. Gezondheidsklachten en voeding hebben zeker een relatie. En ik kan u hiermee helpen. Beautystudio Marlies kunt U vinden in Nieuw-Beijerland, De salon is gekeurd door de GGD. Beautystudio Marlies is ANBOS gecertificeerd op het gebied van permanente make-up, acne en elektrisch ontharen. Hierdoor zijn vergoedingen van de zorgverzekering mogelijk.

ELIZA Koopman

Ook ik wil mijzelf graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Eliza Koopman. Dochter van Marlies. Als klein meisje had ik al interesse in de dingen die mijn moeder deed. Al jaren gaan wij samen naar de beurzen en volgen wij de nieuwste trends. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. En heb het diploma acné specialisatie. Wij hebben hiervoor een AGB code zodat u de behandeling vergoed kan krijgen. Ik ben intern geschoold bij Selvert en heb op deze manier het merk goed leren kennen. Ik heb daar het vak geleerd en alle behandelingen die Selvert te bieden heeft. Ik mag mijzelf de expert van Selvert noemen.

Alle opleidingen van LavieSage heb ik gevolgd en ik kan u adviseren als het over gezondheid en voeding gaat. Op dit moment ben ik nog verder aan het leren op het gebied van voeding. Ik ben derdejaars student voeding en diëtetiek. Over een jaar mag ik mezelf diëtist noemen.

Specialisme

Door mijn opleiding als natuurgeneeskundig therapeut geef ik naast voedingadviezen ook voetreflextherapie en ben ik EMB therapeut. U bent bij mij op het goede adres voor een algehele gezondheidcheck d.m.v. een vingerprik. Door mijn diverse opleidingen waaronder medische basiskennis krijgt u voor bovenstaande behandeling ook mogelijk een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Ook voor specifieke huidbehandelingen kunt u bij mij terecht zoals de fibroblast techniek, intensieve peelings en huidverbeterende behandelingen zoals de dermapen. 

Binnen Beautystudio Marlies verzorg ik de PR, onderhoud de website en ben ik de maker en de denktank achter ons magazine Marliza

Wat kan Beautystudio Marlies u bieden?

Wij werken kleinschalig, maar bieden u veel zoals:

  • Heel veel huidverbeterings programma's
  • EMB bloedtest (vergoeding mogelijk)
  • Samenwerking met arts
  • Voedingsadviezen 
  • Arrangement
  • Hydromassage bed
  • Pedicure
  • Permanente make-up

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: