Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Permanente wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Ook ongelijke wenkbrauwen kunnen gecorrigeerd worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Het vooraf tekenen is het belangrijkste van de behandeling. Dat is de basis om vanuit te werken. Als master in permanente make- up is Marlies erg kritisch en heeft ze veel geduld om er iets moois van te maken. Naast dat wenkbrauwen nooit gelijk zitten van nature is het gezicht ook nooit symmetrisch en hebben we te maken met het fronsen tussen de wenkbrauwen en het voorhoofd waardoor de wenkbrauwen soms ongelijk worden opgetrokken. Marlies is al sinds 2000 gespecialiseerd in permanente make-up. Het streven is 2 gelijke wenkbrauwen maar de wenkbrauwen blijven broer en zus en geen tweeling. De angst om met te donkere wenkbrauwen te lopen is echt niet nodig. Er zijn veel tinten en met alle ervaring die Marlies heeft bent u verzekerd van een prachtig stukje werk in een bij u passende kleur.

Wij adviseren om wenkbrauwen na 1 á 2 jaar een touch up te geven.

HAIRSTROKE WENKBRAUWEN OF 3D WENKBRAUWEN
De allernieuwste technieken maken het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Bij de 3D hairstroke brengen we pigment met een heel fijn, steriel naaldje in de huid. Niet alleen het gebruik van het naaldje is belangrijk maar vooral de keuze van de kleuren. Hierdoor wordt de dieptewerking bepaald! Hiervoor kiezen we de kleur die het beste bij de huid en de persoon past. Vooraf worden de wenkbrauwen goed getekend en uitgemeten, daarna maken we met klein naaldje, haartje voor haartje, de wenkbrauw in de perfecte staat.

Foto impressie

Hieronder vind u een selectie aan foto impressie.

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: