Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

INJECTABLES DOOR ERKENDE ARTS

VELEN VAN ONS VINDEN RIMPELS STOREND EN WILLEN ER GRAAG IETS AAN DOEN.

Beautystudio Marlies werkt samen met een professionele arts voor botox en injectables.

De behandeling

 

VOORAF

Voorafgaand aan de behandeling vragen we u eerst een gezondheidsverklaring en een toestemmingsverklaring in te vullen. U krijgt een goede uitleg over de werking en eventuele bijwerking van de behandeling. Ook nemen we een eventuele alternatieve therapie met laser of plastische chirurgie met u door. De kosten bespreken we eveneens vooraf, voordat we tot de behandeling overgaan.

 

DE BEHANDELING

Een behandeling duurt meestal 15 tot 30 minuten. Met een fijn naaldje of met een canule (een stompe naald) wordt -nadat de huid is gedesinfecteerd- het materiaal rustig ingebracht. De behandeling is meestal goed te verdragen. Verdoving is dus niet noodzakelijk, maar wel altijd mogelijk. Vaak is het aanbrengen van een verdovende crème voldoende. Bovendien bevatten de meeste fillers ook een verdovingsvloeistof als lidocaïne. Doordat in de huid wordt geprikt bestaat het risico op een blauwe plek of enige, tijdelijke zwelling of roodheid. Allergische reacties of ontstekingsreacties zijn zeldzaam en -zo nodig- goed te behandelen.

 

DAARNA

Na de behandeling verlaagt koelen met ijs het risico op zwelling en ook kan zogeheten Arnica zalf eventueel verlichting geven. Het vermijden van extreme hitte en fel zonlicht is aan te raden de eerste dagen na een behandeling met fillers. Na een behandeling met botuline toxine is dat niet noodzakelijk. Na 14 dagen kan het eindresultaat meestal goed worden beoordeeld en volgt een controleafspraak. Bij vragen kunt u ons bereiken per mail of telefoon.

LIQUID FACELIFT

De Liquid Facelift is een behandeling met injectables die de verslapping van de huid in het gezicht grotendeels kan corrigeren. Hierbij maken we bij voorkeur gebruik van een afbreekbare filler zoals het hyaluronzuur Juvéderm Voluma. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zich bevindt in bindweefsel en in kraakbeen. Het heeft als eigenschap dat het vocht in de huid aantrekt en de spanning in de verslapte huid opheft. Daarnaast is er sprake van een lichte collageenstimulerende werking. VEILIG EN

 

AFBREEKBAAR

Het cosmetisch effect houdt 18 maanden aan. Hierna kan de behandeling zonder problemen worden herhaald met meestal minder product dan bij de eerste behandeling. Natuurlijk kunnen we de veroudering van de huid niet stoppen. Wel kunnen we deze vertragen en corrigeren met veilige en afbreekbare producten. De vraag naar minder ingrijpende, niet-chirurgische behandelingen met fillers en Botuline Toxine neemt jaarlijks toe. Ze zijn zogezegd minder ingrijpend en minder kostbaar en verbeteren het uiterlijk van het gezicht duidelijk, zonder het te veranderen. In sommige gevallen kan botuline toxine een aanvulling zijn op de behandeling. Is er sprake van een dusdanige verslapping van de huid dat beter een operatieve correctie (facelift) kan plaatsvinden -vaak aangevuld met een filler-, dan verwijzen wij u door naar een bekwame plastisch chirurg voor een behandeladvies.

 

Uiteraard worden er alleen producten gebruikt die fabrikanten al jaren inzetten voor wetenschap en innovatie in de medische esthetische geneeskunde.

 

BOTULINE TOXINE

Botuline toxine ontspant de spieren, waardoor storende mimieklijnen zoals een (boze) frons, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes kunnen worden behandeld. Dit gebeurt zonder dat uw uiterlijk en expressie hoeven te veranderen. Het middel Botuline Toxine wordt al meer dan 25 jaar gebruikt als geneesmiddel voor neurologische aandoeningen zoals spasticiteit. Het heeft geen lange termijneffecten vanwege de tijdelijke werking (4 tot maximaal 6 maanden). Het middel –in de volksmond bekend onder de naam Botox- blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van een stofje (acetylcholine) van de zenuw naar de spier. Hierdoor kan de spier niet meer samentrekken. Botuline toxine is ook effectief bij overmatige transpiratie (hyperhydrosis) en kan bij sommige migrainepatiënten prima werkzaam zijn. Na de behandeling duurt het enige dagen voordat het uiteindelijke effect merkbaar is.

 

HYALURONZUUR

Door de vochtaantrekkende werking kan hyaluronzuur, zoals Juvéderm, volumeverlies in de huid corrigeren. Het geeft een verstevigend effect. Tevens is er in lichte mate sprake van collageenstimulatie. Dit vermindert de verslapping van de huid. Hyaluronzuur is een stof die in ons lichaam voorkomt in bindweefsel en in kraakbeen. Hyaluronzuur is volledig afbreekbaar -en dus veilig- en geeft een prima resultaat gedurende 12 tot 18 maanden. Roken en intensief zonlicht hebben een negatieve invloed op de huid en verkorten ook de werkingsduur van het product. De behandeling kan altijd worden herhaald en bij een tijdige vervolgbehandeling is vaak minder product noodzakelijk. Een product als Juvéderm is beschikbaar in verschillende diktes en is geschikt voor zowel fijne lijntjes en lippen, als voor herstel van groter volumeverlies.

 

RADIESSE

Radiesse herstelt volumeverlies in de huid. Het is een gel die synthetisch calcium hydroxielapatiet bevat (calcium- en fosfaationen) en uit de KNO geneeskunde en urologie komt. Sinds 2005 wordt het gebruikt om volumeverlies in de huid te herstellen. Ook bij aandoeningen als lipoatrofie heeft Radiesse zijn effectiviteit bewezen. Bij die aandoening is het vetweefsel afgebroken, bijvoorbeeld als bijwerking van de medicatie voor HIV-patiënten. Radiesse is een product dat de aanmaak van collageen stimuleert, maar is niet geschikt voor lippen of fijne lijntjes. Het heeft een werkingsduur van 12 maanden.

Botox

 • Per regio
  € 200,00

  Voorhoofd of de fronsrimpel of “kraaienpootjes” beiderzijds

 • Per 2 regio’s
  € 350,00
 • Per 3 regio’s
  € 475,00
 • Botox beide oksels bij Hyperhydrosis
  € 600,00
 • Botox bij migraine
  € 200,00

HYALURONZUUR

Juvederm, Teosyal, Restylane

 • 0,5 ml
  € 300,00
 • 1 ml
  € 500,00
 • 2 ml
  € 850,00
 • 3 ml
  € 1200,00

RADIESSE

 • 0,8 ml
  € 350,00
 • 1,5 ml
  € 550,00

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: