Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

TriPollar - Stevige huid

Tijdens de Tripollar behandeling worden de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in de huid verwarmd, waardoor de collageenvezels inkrimpen. Hierdoor ontstaat direct een huidverstrakkend en liftend effect. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. Het resultaat is dat de huid steviger wordt en er een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast worden rimpels minder zichtbaar. Al na de eerste behandeling zie je direct resultaat. De fibroblasten hebben 8 maanden tijd nodig om collageen aan te maken, daarom kun je pas echt goed resultaat zien na een aantal behandelingen (kuur). Zeg rimpels gedag en draai de klok terug door tekenen van huidveroudering te verminderen. TriPollar behandelingen verbeteren de contouren en volume van het gelaat en geven een frisse, gezonde en jeugdige uitstraling en huidtextuur.

Huidverstrakking – TriPollar radiofrequentie lift op een comfortabele wijze de verslapte huid. Verbetert en verstrakt de contouren van de huid en kaaklijn.

 

Anti-Aging - TriPollar radiofrequentie bestrijdt rimpels en verstrakt, lift en verstevigt de huid voor een Non-chirurgische face-lift.

Voor wie?
TriPollar behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren waaronder de donkere en gepigmenteerde huid. Al na de eerste behandeling ziet u direct resultaat. Met een kuur van 6 behandelingen kan u het beste resultaat gaan behalen omdat de fibroblasten 8 weken tijd nodig hebben om collageen aan te maken. Daarom behaalt u het beste en langdurig resultaat als u een kuur ondergaat. Daarna gaat u het resultaat onderhouden met 1 nabehandeling per 6 weken.

 

Tripollar heeft als resultaat:

  • Rimpelreductie

  • Huidverstevigend & verjeugdiging

  • Gelaatscontouring

  • Huidverstrakking

  • Preventieve anti-aging

  • Stimuleert de aanmaak van collageen min 27% tot wel 48%

  • Super anti-aging werking

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: