Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Purebeau Fibroblast lifting

Oogleden liften zonder snijden


De Purebeau Fibroblast behandeling is een veilige en effectieve manier om de huid te verstrakken zonder snijden of hechten. Het vermindert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond. Deze techniek maakt de huid rondom de ogen, mond, hals en gezicht t strakker en geeft direct blijvend resultaat al na 1 behandeling.

De behandeling
In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 en in enkele gevallen 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Een eventuele volgende behandeling kan na ca. 8 weken uitgevoerd. 

Is de behandeling pijnlijk?
Wij maken gebruik van een speciale verdovingszalf waardoor de behandeling goed te verdragen is. De verdovingscrème wordt ca. 20 minuten voor aanvang van de behandeling aangebracht.

Hoe lang is de hersteltijd?
De behandelde huid kan zwelling vertonen, de piek ligt meestal rond de 3e en 4e dag. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7-10 dagen volledig zijn verdwenen. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling tot 8 weken wordt beschermd met een hoge zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

 

De voordelen van de Fibroblast behandeling:
  • Oppervlakkige werking De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.
  • Verbetering huidconditie
  • Betaalbaar Deze behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
  • Geen littekenvorming Deze behandeling verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
  • Deze methode is voor iedere leeftijd en alle huidtypes.

Na de behandeling
Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor uw dagelijks functioneren. Er kan een zwelling optreden, 2-3 dagen ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden. U krijgt nazorg instructies, een SPF 50 én benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat u wel en wat u niet mag doen. Zo dient u minimaal 7 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de behandelde huid goed droog te houden en mag u het behandelde gebied absoluut niet aanraken. Ook dient u minimaal 8 weken uit direct zonlicht te blijven en gedurende de eerste 2 weken geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 50 te gebruiken.


Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: