Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Nannic GEZICHTSVERJONGING

Een nieuwe revolutionaire ontwikkeling op het gebied van huidverjonging. Een zichtbaar resultaat al na de eerste behandeling! Een doorbraak op het gebied van het bestrijden van couperose (gesprongen bloedvaatjes).

Geen geprik meer met naalden, geen kans op brandwonden door laser en geen pijnlijke chirurgische ingrepen, maar wel een gladde jonge stevige huid en een strakke kaaklijn. Het lijkt onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van de NANNIC NBE 500 een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering. De NANNIC PROF NBE 500 combineert electro-magnetische energie met doeltreffende actieve stoffen die kunnen doordringen tot in de dieper gelegen lagen van de huid. Dit is uniek!

Wat betekent dit voor uw huid?

 • Verbetert de celenergie.
 • Verhoogt het vochtbehoud van de huid.
 • Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed.
 • Verhoogt de opname van actieve stoffen.
 • Verbetert de structuur van het bindweefsel.
 • Verstevigt de Mio-faciale spieren.
 • Verkleint de poriën.
 • Brengt de lipolise op gang.
 • Draineert het lymfe systeem (Detox).

 

Welke resultaten kunt u verwachten?
Bij gebruik tegen huidveroudering:
 • Vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels al na 1 of 2 behandelingen.
 • Vermindert zichtbaar wallen onder de ogen. (Anders dan bij laser, kan de huid rondom de ogen zonder probleem behandeld worden).
 • Verbetert zichtbaar de stevigheid van de huid, een strakke kaaklijn.
 • Vermindert zichtbaar rimpels en verstevigt de huid van hals en decolleté.
 • Ook geschikt voor handen.
Bij gebruik tegen couperose
Doorbraak op het gebied van het bestrijden van couperose (gesprongen bloedvaatjes). Tot op heden was er naast het thuisgebruik van het NANNIC Couperose serum weinig te doen tegen couperose. U kunt met de T-away de vaatjes dichtbranden, maar dat neemt niet het probleem weg. Hierdoor ontstaat geen herstel en zoekt het bloedvatenstelsel een nieuwe weg en komen er nieuwe gesprongen bloedvaatjes terug. Tijdelijk zijn de adertjes minder, maar met de Nannic behandeling maak je de bloedvaatjes van binnen uit sterker, waardoor de vaatjes niet meer kapot kunnen springen. De NANNIC NBE 500 vernietigt de beschadigde bloedvaatjes niet maar herstelt de cellulaire matrix (netje om de ader) waardoor couperose zichtbaar afneemt en herstelt. Andere huidaandoeningen die doeltreffend te behandelen zijn met NANNIC NBE500: Rosacea, Acne littekens, Cellulitis, Slappe huid, Striae, Vetweefsel en Oedeem.

Hoe werkt de nannic nbe 500 en hoe brengt deze apparatuur actieve werkzame stoffen daadwerkelijk in de huid zonder naalden te gebruiken?
NANNIC NBE500 levert een krachtige electro-magnetische diathermische energie, waarmee huidnutriënten (voedende bestanddelen) gemakkelijk door de beschermlaag (tweede huidlaag) getransporteerd worden. De in de diepte penetrerende electro-magnetische energie verhoogt door haar diathermische activiteit de aanvoer van zuurstofrijk bloed. Daarnaast zal de energie van de cel zelf op optimaal niveau worden gebracht. De basis van de NANNIC producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen met deze apparatuur worden lamelair opgebouwd met lichaamseigen stoffen, vrij van parabenen, chemische emulgatoren en geur- en kleurstoffen. Hierdoor wordt de actieve opname van voedende bestanddelen door de huid bevorderd.

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: