Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

DermaQuest peeling

Beautystudio marlies kiest voor u de peeling die het optimale resultaat kan bieden om huidveroudering tegen te gaan en huidproblemen aan te pakken.

We maken met de DermaQuest peeling een behandeling voor u op maat, we stemmen op een specialistische manier de peeling en producten af op uw huid. Zo halen we het optimale resultaat uit de behandeling. Sommige peelings kunnen gecombineerd worden met microdermabrasie. Ook is het mogelijk de peeling te combineren met de DermaPen. Dit geeft in een behandeling van 45 minuten een enorme boost voor uw huid met direct resultaat.. Het prettige aan deze behandelingen is dat u gewoon de dagelijkse dingen kunt hervatten na de behandeling. U kunt deze behandelingen in kuurvorm doen voor nog meer effect en resultaat.

 

Hoe werkt een peeling?
Een peeling dringt door middel van een zuur uw huid in en is in staat, in combinatie met andere ingrediënten, bepaalde huidfunchies te normaliseren. Hierdoor is het mogelijk verschillende huidproblemen te verbeteren.

Wat houdt een peelingbehandeling in?
De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Na het reinigen van het gelaat wordt de peelingvloeistof aangebracht. Als de inwerktijd van de peeling is verstreken, wordt deze geneutraliseerd. Daarna worden er nazorgproducten aangebracht.

Is een peeling gevoelig?
U ervaart een lichte tot intensieve prikkeling op uw huid. Tevens kan er een lichte roodheid ontstaan die hooguit een paar uur zichtbaar is. Er zijn peelings waarvan u 3-10 dagen kunt gaan schilferen. Houdt hier rekening mee.

Hoe werkt een sterke peeling?
Door middel van een sterk geconcentreerde peeling is het mogelijk celvernieuwend op de huid te werken. Er kan een lichte vervelling ontstaan, maar dit is meestal niet het geval. Voorafgaand op de behandeling krijgt u een intakegesprek waarin wordt bepaald welke methode het meest geschikt is, rekening houdend met uw wensen.

Is nazorg nodig?
U dient gedurende 14 dagen na de peelbehandeling zon en zonnebank te vermijden. Om irritatie en vorming van pigmentvlekken te voorkomen, dient u de juiste thuisverzorgingsproducten te gebruiken.

Welk resultaat kan ik verwachten?
U kunt als resultaat een zichtbare verbetering verwachten die afhankelijk is van verschillende factoren zoals b.v. erfelijkheid, hormonale schommelingen en de ernst van uw huidprobleem.

Pumpkin Peeling: geschikt voor Acne, Pigmentaties en Anti Ageing

Peptide Peeling: geschikt voor Anti Aging

Glycol Peeling: geschikt voor Anti Aging, Acne en Pigmentaties

Skin Brite Peeling: geschikt voor Pigmentproblemen


Het unieke van deze peelings is dat bijna elke Dermaquest peeling meerdere werkingen heeft, omdat de gekozen peeling uit een combinatie van peptides, glycolzuur, melkzuur, pumpkin of salicylzuur bestaat. Daarnaast is per peeling het percentage aan werkstoffen verschillend.

 

De Dermaquest peelbehandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastine productie. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender en bij de acnehuid wordt het probleem bij de kern aangepakt. De peelbehandeling maakt de acnehuid direct zacht en poriën worden verfijnd, waardoor er minder vuil achterblijft en onstekingen worden voorkomen. Om het maximale resultaat van deze Dermaquest Peelkuur te behalen, is een Dermaquest Skin Therapy kuurset een must.

 

€ 95.00 PER BEHANDELING - GECOMBINEERD MET DE DERMAPEN € 220.00

C Infusion peel Facial
Omschrijving: Deze krachtige antioxidant peel verheldert en hydrateert de huid. De huid wordt gevoed met antioxidanten en stimuleert een goede hydratatie en heeft een herstellende werking.

Voordelen: Verheldert de huidtint Verwijdert zonbeschadigde huidlaag. Zorgt voor een zachter en gladder huidoppervlak Intense hydratatie Verhoogt de opname van de thuisverzorging producten.

TCA / Salicylzuur Peeling
Omschrijving: Deze peeling is ontwikkeld om de algehele textuur en huidspanning te verbeteren; ook goed te gebruiken voor zonbeschadiging en acnelittekens, geschikt voor alle huidtype (behalve de gevoelige huiden)

Voordelen: Lost de buitenste huidlaag op, stratum Corneum Geeft een gladder, zachtere uitstraling aan de huid. Vermindert fijne lijntjes en rimpels. Egaliseert de huidskleur en werkt blekend op pigment.

Salicylic Acid Resurfacer / Peel
Omschrijving: Een exfoliatie behandeling speciaal ontwikkeld voor ACNE en voor vette huiden.

Voordelen: Lost de buitenste laag van het Str.Corneum op. Geeft een gladder en zachter oppervlak aan de huid. Reduceert talgklier verstoppingen. Behandelt acne conditie en voorkomt ontstekingen.

Primary en Power Pumpkin Resurfacer
Omschrijving: Een exfoliërende behandeling, uitermate geschikt voor anti age, acne en hyperpigmentatie behandelingen.

Voordelen: Verbetert hydratatie Verbetert de barrière functie van de huid. Verzacht de rimpels. Verbetert acne en onderdrukt ontstekingen. Verbetert de huidskleur en heeft blekende werking op pigment. Stimuleert aanmaak van collageen.

Power Peptide Resurfacer:
Omschrijving: Krachtige Resurfacer geformuleerd met peptides en Alpha Hydroxy Acids. Subliem voor professionele Anti Age behandelingen.

Voordelen: Stimuleert de aanmaakt van nieuw collageen, elastine. Ondersteunt het genezend en herstellend vermogen van de huid. Ondersteunt bij het verdikken van de huid. Vermindert fijne lijntjes en rimpels. Egaliseert de huidskleur en werkt blekend op pigment. Verbetert het vochtgehalte van de huid. Verbetert de barrière functie van de huid.

Modified Jessners Peeling
Omschrijving: Deze peeling is ontwikkeld om nieuw huid te generen en acne. Geschikt voor huidtypes I –IV

Voordelen: Lost de buitenste huidlaag op , stratum Corneum. Geeft een gladder, zachtere uitstraling aan de huid. Vermindert fijne lijntjes en rimpels. Egaliseert de huidskleur en werkt blekend op pigment. Reduceert talgklier verstoppingen. Behandelt acne conditie en voorkomt ontstekingen.

MangoBrite Resurfacer
Omschrijving: Deze behandeling is zeer geschikt voor gevoelige huiden, droge huiden, donkere huiden en pigmentatieproblemen.

Voordelen: Verheldert de huidtint en vermindert pigmentatie, Zorgt voor een zachter en gladder huidoppervlak. Intense hydratatie. Verhoogt de opname van de thuisverzorging producten.

Glycolic Acid Resurfacer Level I en II
Omschrijving: Een krachtige resurfacing behandeling uitermate geschikt voor het behouden van een mooie en een jonge huid.

Voordelen: Stamcellen (edelweis) voorzien in antioxidanten en cel-bescherming. Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en GAG’s. Verbetert hydratatie in dermale huidlaag. Verbetert de barrière functie van de huid. Vermindert het ontstaan van fijne lijntjes/rimpels. Verbetert acne en onderdrukt ontstekingen. Verbetert de huidskleur en heeft blekende werking op pigment.

Glycolic Acid Peel
Omschrijving: Een krachtige resurfacing behandeling uitermate geschikt voor het behouden van een mooie en een jonge huid.

Voordelen: Stamcellen (edelweis) voorzien in antioxidanten en cel-bescherming. Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en GAG’s. Verbetert hydratatie in dermale huidlaag Verbetert de barrière functie van de huid. Vermindert het ontstaan van fijne lijntjes/rimpels. Verbetert acne en onderdrukt ontstekingen. Verbetert de huidskleur en heeft blekende werking op pigment.

Hibiscus peel – Mild
Omschrijving: Een unieke combinatie van zuren voor het kalmeren van de gevoelige huid en Rosacea. Aminozuren leveren de bouwstenen die zorgen voor herstructurering van de huid wat resulteert in een gezonde huid met optimale weerstand.

Voordelen: Milde exfoliatie zorgt voor een gladder huidoppervlak. Kalmeert de huid. Kalmeert rosacea en onderdrukt ontstekingen. Verbetert de huidskleur.

Hibiscus Peel - Sterk
Omschrijving: Een unieke combinatie van zuren voor het kalmeren van de gevoelige huid en Rosacea. Aminozuren leveren de bouwstenen die zorgen voor herstructurering van de huid wat resulteert in een gezonde huid met optimale weerstand.

Voordelen: Milde exfoliatie zorgt voor een gladder huidoppervlak. Kalmeert de huid. Kalmeert rosacea en onderdrukt ontstekingen. Verbetert de huidskleur.

SkinBrite Peel
Omschrijving: Deze peeling is zeer geschikt om alle huidtypen te behandelen met pigmentatie problemen zoals bijv. Melasma, PIH, en acne condities.

Voordelen: Verheldert de huidtint en vermindert pigmentatie. Zorgt voor een zachter en gladder huidoppervlak. Vermindert verstoppingen in de follikels. Hydrateert droge/vochtarme huid. Voorkomt acne uitbarstingen, comedonen en milia. Verhoogt de opname van de thuis verzorgings product

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: