Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

BioPulse therapie

Huidverjonging, huidverbetering, huidverstrakking. Een unieke behandeling die het hele jaar mogelijk is.
Het is een behandeling die zich richt op het extracellulaire weefsel wat zich rondom de cellen bevindt. Normaliter is het extracellulaire weefsel haast niet te behandelen en blijven heel veel gifstoffen en afvalstoffen opgeslagen in huid- en spierweefsel. Deze gifstoffen en vrije radicalen zorgen voor cel sterfte en huidveroudering.

Voordelen BioPulse Therapy behandeling:

 • Zorgt voor verstrakking van de gezichtsspieren (natural face-lifting);
 • spoelt het extracellulaire weefsel van huid en spieren schoon met een vitamine C 20% oplossing;
 • zorgt voor oxygenatie door het vervoeren van zuurstofrijk bloed naar alle lagen van de huid;
 • vergroot de effectiviteit van overige huidverbeterende behandelingen zoals bv een Microneedling of fruitzuurpeeling behandeling.

Wat kan men bereiken met BioPulse Therapy?

 • Lifting van gezichtscontouren
 • Gladdere huid
 • Gladstrijken van lijntjes
 • Verhelderen van hyperpigmentatie / melasma
 • Fijnere poriënstructuur
 • Vermindering van talgverstoppingen
 • Gezondere en stralende huid
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
 • Bestrijden van vrije radicalen.
 • Verwijderen van dode huidcellen

 

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting). We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

 

Bevat het synthetische stoffen? 
Nee, de behandeling is volledig natuurlijk. We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende processen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief.

 

Hoe werkt het? 
Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen, activeert het masker transferase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven, waarbij een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien is. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn.

Effectiviteit

ANTI-AGING

 • oxygenatie door zuurstofrijk bloed te vervoeren naar de epidermis, via bloedvaatjes en haarvaatjes
 • stimulatie en verstrakking van de spieren en gezichtscontouren (lifting)
 • stimulatie van collageenprocessen (aanmaak en regulatie van collageen 1 en 3)
 • verhoogde opname van peptiden, vitaminen en aminozuren door de huidcellen
 • verhoogd het energieniveau in de (stam)cellen, waardoor de levensduur van de (stam)cel verlengt wordt - verhelderen van hyperpigmentatie 


PUISTJES / ONZUIVERE HUID 

 • toename van zuurstof in de huid van binnenuit, waardoor bacteriën zoals P.acnes geremd worden
 • verwijderd dode huidcellen en ontdoet verstopte poriën van de blokkades die de porie afsluiten - reguleert en normaliseert de talgproductie

 

STRESS

 • wegspoelen van gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen uit het ECM
 • afvoeren van gifstoffen d.m.v. de activatie van het lymfesysteem
 • afbreken en bestrijden van vrije radicalen d.m.v. antioxidanten

 

 

Wat gebeurt er na de behandeling? 
De huid kan na de behandeling rood zijn, en er kan een plasma effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk gedaan heeft. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, maar in de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien op de delen waar het masker is aangebracht.

De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.

 

In deze behandeling wordt gewerkt met Bio Active Vitamine C
Vitamine C is een water-oplosbare vitamine, het is onmisbaar voor een gezonde huid (en lichaam!). De verzamelnaam is Ascorbic Acid (Ascorbinezuur). L-Ascorbic Acid is de vorm die in de natuur voorkomt, en wordt gevonden in vruchten en groenten. Het is de meest potente vorm met de sterkste werking.

We noemen deze vorm ook wel bioactief, omdat ons lichaam deze vorm direct herkent en niet meer om hoeft te zetten. Met andere woorden: L-Ascorbic Acid is direct klaar voor gebruik door het lichaam.

Wij hebben daarom gekozen voor L-Ascorbic Acid in veilige poedervorm voor onze SPA Salonnepro Bio Active Vitamine C.

Wat doet vitamine C voor de huid?
Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.

Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

We gebruiken SPA BioActive Vitamin C voor verschillende indicaties:

 • Collageenaanmaak

 • Rosacea
 • Versteviging van de huid

 • Hyperpigmentatie

 • Puistjes

 • Verhoorning van de huid

Tarieven

€109,95 - Tarief losse Bio Pulse behandeling

€135,00 - Tarief losse Bio Pulse/Microneedling behandeling

Bio Pulse icm microneedling als kuurverband voor nog mooiere resultaten.
Week 1: 1e behandeling - Microneedling icm BioPulse
Week 2: 2e behandeling - BioPulse
Week 3: 3e behandeling - BioPulse
Week 4: 4e behandeling - Microneedling icm BioPulse

Belangrijke punten
1. Huidgevoel tijdens de behandeling. Het masker droogt hard op en geeft een zeer strak gevoel, waarbij de cliënt lastig kan bewegen. De volgende sensaties tijdens het BioPulse masker zijn tekenen dat het masker goed zijn werk doet:
- huid voelt warm
- pulserend gevoel waarbij men de hartslag in de huid voelt
- lichte jeuk
- licht prikkelend gevoel
2. Na het aanbrengen van het BioPulse masker dient de rugleuning van de stoel rechtop gezet te worden. Dit is erg belangrijk, omdat de bloedcirculatie begint te stuwen naar de delen waarop het masker is aangebracht. In deze positie is het hart altijd lager dan de delen waarop het masker is aangebracht.
3. De huid kan na de behandeling rood zijn en warm aanvoelen, alsof men te lang in de zon heeft gezeten. Er kan een tijdelijk zichtbaar oxygenatie-effect zijn, waarbij een netwerk van kleine bloedvaatjes te zien is. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, maar in de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien op de delen waar het masker is aangebracht. De mate van roodheid verschilt per persoon. De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.
4. Vermijd gedurende 24 uur de volgende activiteiten: Sauna en fysieke inspanning zoals sporten.
5. Vermijd de zon zoveel mogelijk gedurende de eerste 24 uur. Bij blootstelling aan de zon altijd Selvert Cream spf-50+ aanbrengen. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden.
6. Na de behandeling drinkt de cliënt gedurende de rest van de dag minimaal 2 liter water, dit is erg belangrijk! Omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd moeten worden, is hier veel vocht voor nodig. Wanneer er na de behandeling niet (voldoende) water gedronken wordt, blijven er teveel afval- en gifstoffen in de weefsels achter.
7. De resultaten zijn afhankelijk per persoon. Waar de ene persoon na slechts 1 behandeling een mooi resultaat ziet, kan de andere persoon meerdere behandelingen nodig hebben. Meerdere behandelingen, gedaan in kuurverband, geven het beste en meest optimale resultaat. De klant krijgt een advies op maat. Bij de juiste verzorging van de huid thuis zullen de beste resultaten haalbaar zijn.


Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: