Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Oxigeneo behandeling

Het alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één.

De zuurstofvoorziening in de huid wordt verhoogd.
OxyGeneo is een technologie waar Beautystudio Marlies met veel succes mee werkt. Het combineert de voordelen van microdermabrasie, zuurstoftherapie en fruitzuren in een pijnloze behandeling met direct resultaat. De Geneo+ laat u uw huid stralen en verbetert de huid dankzij de vijf-in-één Super Facial; een systeem met alleen maar voordelen. Geneo+ biedt OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste systeem voor huidverbeteringen.

Deze drie-in-één behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit. Dit zorgt voor een ongekende huidverbetering. De behandeling behaalt in 60 minuten het resultaat van een reguliere, anderhalf uur durende behandeling. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. Hiermee is OxyGeneo een van de top behandelingen in ons instituut.


Wat gebeurd er
Er worden gelijktijdig 3 functies uitgevoerd;

 

1. Exfoliatie:

het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van nieuwe cellen.

 

2. Insluizen:

ingrediënten worden door de huid opgenomen door de gecombineerde actie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit, wat direct zorgt voor vermindering van fijne lijntjes.

 

3. Zuurstof:

de gel reageert met de toegepaste kop van het apparaat waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in onmiddellijke huidverbetering.

 

Voor wie?
De behandeling is toepasbaar op alle huiden, geschikt voor alle leeftijden, mensen die willen stralen tijdens een feestje, huidproblemen willen aanpakken (bijvoorbeeld acne of rosacea), grove poriën willen verminderen, de huidtextuur willen verbeteren, de huid willen verjongen, anti-aging willen, etc.


Er is keuze uit 2 verschillende behandelmethodes. Afhankelijk van uw huid, wensen en verwachtingen krijgt u een passend en persoonlijk advies.

 • Huidverjeugdiging en anti-aging.
 • Huidverjeugdiging, verhelderen van de teint en vermindering van pigmentvlekken.


Elke behandelkit bestaat uit een speciaal kopstuk waarop een gepatenteerde capsule. Deze capsule wordt op de behandelapplicator geplaatst. Daarnaast zit er in de kit een speciaal geformuleerde Gel die op huid wordt aangebracht. De gels bestaan uit ingrediënten die onomstotelijk bewezen hebben een positieve werking op de huid te hebben zoals anti-oxidanten, fruitzuren, retinol, hyaluronzuur en peptiden.

 

Voordelen:

 • Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.
 • Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde cel vernieuwing.
 • Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid.
 • Verhoogt de werking van andere anti-aging producten.
 • Meer resultaat in minder tijd.
 • Geen hersteltijd maar direct een stralende huid.
 • Gemakkelijke ‘walk in - walk out’ behandeling.
 • Geschikt voor alle huidtypen.
 • Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden.
 • Kan het gehele jaar door worden ondergaan.
 • Aanrader voor heren.

 


Exfoliatie

De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. Het exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

Insluizen

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

Zuurstof

De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK


Reinigen De applicator heeft een speciaal vibrerend algoritme en geeft rood licht gedurende de reinigende en exfoliërende stap van deze behandeling. Wanneer de Capsule in contact komt met de gel op het gelaat vindt er een reactie plaats waarbij kleine koolstofdioxide belletjes op het huidoppervlak vrijkomen. De Capsule lost geleidelijk op waarbij deze een lichte mechanische exfoliatie bewerkstelligt. Dankzij de combinatie met de licht exfoliërende werking van fruitzuren is deze peeling vrijwel net zo effectief als een microdermabrasie behandeling maar milder en daarmee ook geschikt voor een gevoelige huid.

Nadat de huid intensief gereinigd is gaan we de huid voeden met tripollar.

TriPollar
Tijdens de Tripollar behandeling worden de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in de huid verwarmd, waardoor de collageenvezels inkrimpen. Hierdoor ontstaat direct een huidverstrakkend en liftend effect. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. Het resultaat is dat de huid steviger wordt en er een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast worden rimpels minder zichtbaar.

Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: