Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

★★★

Luxery

Een behandeling geschikt voor uw huid. De huidspecialist kijkt samen met u naar de juiste producten en de wensen worden besproken.

Selvert Thermal heeft verschillende prof-pack behandelingen. Hier werken we uit een luxe box met klein verpakte producten. Onder ★★★ Luxery valt de volgende behandeling:

  • L’Esprit Dermatologique

★★★★

Premium

Wilt u luxe combineren met ontspannen? Dan is dit arrangement iets voor u! De door bloedingsspray zal u laten verrassen.


Selvert Thermal heeft verschillende prof-pack behandelingen. Hier werken we uit een luxe box met klein verpakte producten. Onder ★★★★ Premium vallen de volgende behandelingen:
Aquafresh
Vitamine C
Harmony

★★★★★

Platinum

Een luxe behandeling wat een cadeau is voor uw huid.

 

Selvert Thermal heeft verschillende prof-pack behandelingen. Hier werken we uit een luxe box met klein verpakte producten. Onder ★★★★★ Platinum vallen de volgende behandelingen:
Gold 24k
Gold 18k
Regenerating Absolue
Hyaluronique ligne
Cell vitale anti-age
Urban Response

DE BESTE BEHANDELING VOOR UW HUID

Wij streven naar de beste behandelingen voor uw huid. We bieden daarom een ruim assortiment aan met verschillende behandelingen. Om dit overzichtelijk te houden hebben we een sterrensysteem. Hoe meer sterren de behandeling bevat hoe uitgebreider de behandeling is. 

Hoe gaan we te werk?

1. Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling doen we eerst een intakegesprek. We hebben een uitgebreid analyse apparaat waarmee we o.a. zonschade, vochtgehalte en poriestructuur duidelijk in kaart kunnen brengen. Dit zijn gelijk onze voor foto's. Aan het eind van elk behandeltraject maken we weer een nieuwe analyse en vergelijken we de foto's. 

 

2. Plan op maat

Na het intakegesprek maken we samen behandeldoelen en een behandelplan. We maken een schatting hoeveel behandelingen u ongeveer nodig heeft voor het gewenste resulaat en kijken welke freqentie nodig is. 

 

3. Behandeling

Na stap 1 en 2 is het tijd voor de behandeling! Niet alleen bij ons in de praktijk gaan we hier mee aan de slag. Voor de mooiste resultaten moet u thuis ook door gaan met de juiste verzorging. Ook kijken we of we met voeding en/of suppletie nog betere resulaten kunnen behalen. 


Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: