Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Gezond eten is een leefstijl

Voeding is de basis

Kent u de uitspraak "je bent wat je eet?" het is misschien niet het eerste waar u aan zal denken maar wel een logische beredenatie als we er langer over na denken. Als we terug gaan in de tijd zijn we genetisch gezien nauwelijks veranderd, slechts 2-3 procent. Ondanks dat zijn we ons lichaam wel anders gaan behandelen dan de oermens dat deed. De evolutie heeft ons veel goede veranderingen gebracht maar als we kijken naar ons voedingspatroon kunnen we daar onze vraagtekens bij zetten. 


Eliza haar visie op voeding 

Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik anders naar het lichaam en gezondheid. Ik geloof in de reguliere gezondheidzorg maar ook in de hollistische kant zolang klachten maar bij de bron worden aangepakt. Denk maar aan een motor, als u steeds benzine tankt terwijl u diesel nodig heeft gaat de motor kapot. We kunnen dan elke keer de motor repareren maar daar ligt het probleem niet. Vergelijk dit nu maar eens met uw lichaam. Een dosis suiker, dat maakt uw lichaam vermoeid door een flinke piek in de suikerspiegel, we verwachten van ons lichaam dat we weer een dosis insuline aanmaken om dat op te lossen maar u kunt zich voorstellen dat dit energie kost. Welke voeding heeft ons lichaam dan wel nodig? Dit kan per persoon verschillend zijn en daar kan ik u bij helpen. 

DE BEHANDELAAR

Van kinds af aan heeft Eliza al interesse voor voeding en alternatieve geneeswijze. Na een vakantie in Thailand, waar we veel salons met voetreflex bezochten, wist ze het zeker, dit wil ik ook leren! In een kleine salon in het zuiden van Thailand heeft ze als 12 jarig meisje al geleerd met stokjes op de voeten te werken en te masseren. Na het behalen van haar schoonheidsspecialiste diploma is Eliza de HBO opleiding gestart voor voetreflextherapeut. Ze is zich verder gaan specialiseren tot natuurgeneeskundig therapeut en ondertussen heeft Eliza vele klanten van klachten af kunnen helpen. Met voeding is Eliza ook al lange tijd bezig. Ze heeft veel scholingen gevolgd op orthomoleculair gebied en is nu bezig met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Over een jaar mag ze zichzelf officieel diëtist noemen. Met alle kennis die Eliza nu al op zak heeft streeft Eliza naar een voedingspatroon die past bij de persoon. Ieder mens is anders en verdiend zijn eigen plan van aanpak. 


Art of beauty..

Middelstraat 35b 
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: