Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Cryolipolyse, Hét alternatief voor liposuctie

Je kent het probleem. Wat je ook doet… Lovehandles, zwembandjes en zadeltassen gaan maar niet weg. Vet bevriezen wordt ook wel cryobehandeling genoemd. Op een volledig pijnloze manier worden vetcellen verwijderd. De vetcellen worden stuk gemaakt, waarna ze op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Door vet te bevriezen rekent u definitief af met deze probleemzones.

AL NA 1 BEHANDELING KUNT U 22% REDUCTIE IN ONDERHUIDS VETWEEFSEL BEREIKEN. GEDURENDE DE 2e EN 3e BEHANDELING KAN HET VET WEEFSEL 30% TOT 40% WORDEN VERMINDERD.
Wat is cryolipolyse?
Cryolipolyse is het verwijderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet worden door pads afgekoeld tot 4˚C. Zo worden de vetcellen selectief aangepakt zonder het omringend weefsel te beschadigen. De vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. 

Bevriezen van vetcellen
Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Hét alternatief voor liposuctie
Overtollig vet op uw billen, buik, armen of bovenbenen? Daar waar u met trainen en diëten of afvallen niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse de moeilijke centimeters verwijderen. Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen (Cryolipolyse) een uitwendige behandeling, waar geen naald bij aan te pas komt. Kortom, u kunt - in tegenstelling tot liposuctie - afvallen zonder operatie. Cryolipolyse is dus niet alleen vele malen veiliger dan liposuctie maar ook heel wat prettiger!

Op welke plekken kan Cryolipolyse worden ingezet?
Cryobehandeling is mogelijk op de volgende zones;

 • Buik
 • Lovehandles
 • Rug
 • Billen
 • Heupen
 • Benen
 • Binnenkant knieë
 • Bovenarmen
Voordelen Cryobehandeling/vetbevriezen
 • Vet definitief weg
 • Gemiddeld slechts 3 behandelingen nodig
 • Voor iedereen geschikt
 • Niet pijnlijk
 • Niet invasief
 • Zeer veilig en effectief
 • Vet bevriezen heeft geen bijwerkingen
 • Geen herstelperiode

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

Behandeling is geschikt voor zowel dames als heren met licht overgewicht of met alleen plaatselijke probleemzones. Dit is geen behandeling om overtollige kilo’s kwijt te raken en af te vallen. (Daar hebben we wel een ander concept voor, laat u adviseren) Cryolipolyse kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet. Zo komt u eindelijk af van hardnekkige lovehandles of buikje en kunt u uw taille en bovenbenen laten slinken. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de aanwezige plaats voelbaar vet aanwezig is, is een Cryobehandeling mogelijk, maar over het algemeen zijn onze klanten na 3 behandelingen optimaal tevreden met het resultaat.

Cryolipolyse behandeling

Bij Beautystudio Marlies werken we tijdens de cryolipolyse behandelingen met de geavanceerde CoolipoTwin. De behandeling met de CoolipoTwin is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij werken met vier speciale pads die de vetcellen precies koelen in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op een natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals dat gebeurt met stoffen uit voeding. Het weefsel wordt eerst gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld tot circa 4˚C. De verwarming en vervolgens snelle afkoeling van de vetcellen, in combinatie met elektro-stimulatie, zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren en uiteen vallen. Met andere woorden, als gevolg van de thermische schok gaan de vetcellen kapot. Deze vetcellen komen niet meer terug; dit wordt ook wel apoptose (gecontroleerde celdood) genoemd.

Na de behandelingen

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.


Resultaten Cryolipolyse

Drie tot zes weken na een Cryolipolyse-behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen. En…. op gewicht te blijven!

 

Hardnekkig vet zit in de bovenste vetlaag, vlak onder de huid. Het is nauwelijks doorbloed en daarom krijgen we dit vet niet of heel moeilijk weg met training en gezonde voeding. Dit hardnekkige vet kunt u aanpakken met een behandeling met Coolipo Twin! Deze apparaten hebben een CE medische klasse II goedkeuring.

Door een snelle afkoeling van vetcellen tot 4˚C, worden de vetcellen selectief aangepakt. Vetcellen kristalliseren namelijk, in tegenstelling tot andere lichaamscellen, al bij 4˚C. Voor de andere lichaamscellen gebeurt dit pas bij veel lagere temperaturen. De vetcellen vallen uiteen en worden afgevoerd via de lever en de nieren. Hiervoor is het van belang dat u daags voor, en tot 4 weken na de behandeling, tenminste 2 liter water per dag drinkt. Omdat wij met 4 pads werken, kunnen wij per cryolipolyse behandeling meer zones tegelijk behandelen.

Let op: veel concurrenten werken met apparatuur die terug koelt tot 5˚C of 6˚C. Behandelingen met deze apparatuur zijn niet blijvend effectief omdat de vetcellen niet verdwijnen bij deze temperatuur. Na verloop van tijd ‘lopen ze weer vol’ en is een nieuwe behandeling nodig. Voor cryo-behandelingen met de Coolipo Twin verdwijnen de vetcellen blijvend uit het lichaam. Als er direct resultaat is na een behandeling heeft de klant vocht verloren en geen vet. Er is een aantal weken voor nodig om het vet af te voeren, om die rede laat het resultaat wat langer op zich wachten.


Als bodycoach adviseren wij u tijdens de behandeling de Arosha pressopants te dragen. Het stimuleert de microcirculatie, werkt als een kompres, vergemakkelijkt de drainage van overtollige vocht, verbetert de huidteint, vermindert cellulite en geeft een liftend effect. Vermindering tot 10,8% van de onderhuidse vetdikte is mogelijk. Resultaten van de werking zijn bewezen door universitaire proeven.

 

En smeer uw huid 2 x daags met 3 IN 1 READY & GO! Selvert Thermal Corporelle is een speciale spray met een vloeibare emulsie. Geformuleerd met specifieke actieve ingrediënten van de lotusbloem- extract als krachtig en natuurlijk ingrediënt. Het heeft een drievoudige werking, verstevigend, anti- cellulite en vocht inbrengend.

 

Heeft u geen gezond BMI en overgewicht en wilt u afvallen? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en de begeleiding die wij u kunnen bieden.


Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: