Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

compressie therapie

EEN ZEER EFFECTIEVE METHODE VOOR VERBETERING VAN DE BLOEDCIRCULATIE EN LYMFESTROOM.
De lymfebanen zijn verantwoordelijk voor het zuiveren van het lichaam. Echter door een ongezonde levensstijl en het inademen van onzuivere lucht, zijn de lymfebanen na een tijdje niet meer in staat om al die toxische stoffen te ‘verwerken’.

Dit uit zich in allerlei gezondheidsproblemen zoals o.a. vroegtijdige veroudering, moeilijk afvallen, zware benen, vochtophopingen, futloos, pijnklachten, weerstandsvermindering, en cellulite. Een lymfedrainage behandeling stimuleert de lymfebanen zodat ze weer in staat zijn hun ‘werk’ te doen.

Lymfedrainage: essentieel voor een gezond, energiek en slank lichaam

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping.

Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het luchtdrukpak van de DL1200 IR beschikt over een geïntegreerd infraroodsysteem (IR). Het systeem verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40°C.

Behandeling en resultaat
De behandeling duurt slechts 25 tot 40 minuten. In combinatie met bodywraps zijn gemiddeld 8 tot 16 behandelingen nodig. De behandeling zorgt voor een optimale stimulatie van bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in: verminderde cellulite, minder vermoeide benen en pijnklachten en meer weerstand en energie.


Het lymfestelsel
Net als de bloedbaan waarin bloed circuleert, heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Maar in tegenstelling tot de bloedcirculatie is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem. De lymfevaten bevatten kleppen zodat het vocht niet kan terugstromen of stagneren. Het vervoer gaat van kleine vaatjes naar vele grotere vaten. Met name de oksels en de liezen bevatten grote lymfestations (de lymfeknopen). Deze lymfeknopen hebben een aantal functies waaronder filteren maar zijn ook weerstandsensoren. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor de gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand.

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend massage systeem met verschillende instelmogelijkheden en daardoor tal van toepassingen. Compressietherapie kan worden ingezet voor tal van mogelijkheden onder andere;

 • zichtbaar reductie van cellulite
 • sportmassage
 • ontspannende relaxmassage
 • lymfedrainage
 • verhoging vetverbranding door infrarood warmte dus extra ondersteuning bij het afvallen
 • massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert
 • geleidelijk gladder wordende huid
 • reductie van de omvang
 • verbetering afvoer van afvalstoffen
 • vermindering van oedeem
 • vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze of pijnlijke benenVoordelen van Compressie therapie zijn:

 • Zichtbare vermindering cellulite, gladdere huid
 • Verminderde omvang
 • Verhoging vetverbranding
 • Verbetering afvoer afvalstoffen
 • Verhoging van de weerstand
 • Vermindering rusteloze of pijnlijke benen
 • Vermindering van oedeem
 • Vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress
 • Geen herstelperiode
 • Zeer ontspannende behandeling

Het is een wetenschappelijk bewezen methode met een kuurtijd van 8 tot 16 behandelingen. Losse behandelingen zijn altijd mogelijk. Na een kuur is het erg belangrijk regelmatig de behandeling in het compressiepak te ondergaan om de resultaten te behouden. Ook een aanrader in combinatie met afslankende behandelingen zoals de cryolipolyse en ultra body shape

*Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Als bodycoach adviseren wij u tijdens de behandeling de Arosha pressopants te dragen. Het stimuleert de microcirculatie, werkt als een kompres, vergemakkelijkt de drainage van overtollige vocht, verbetert de huidteint, vermindert cellulite en geeft een liftend effect. Vermindering tot 10,8% van de onderhuidse vetdikte is mogelijk.

Resultaten van de werking zijn bewezen door universitaire proeven. En smeer uw huid 2x daags met 3 IN 1 READY & GO! Selvert Thermal Corporelle is een speciale spray met een vloeibare emulsie.

Geformuleerd met specifieke actieve ingrediënten van de lotusbloem- extract als krachtig en natuurlijk ingrediënt. Het heeft een drievoudige werking, verstevigend, anti- cellulite en vocht inbrengend. Heeft u geen gezond BMI en overgewicht en wilt u afvallen? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en de begeleiding die wij u kunnen bieden.

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: