Producten bestellen? Ga naar onze Webshop

Cavitatie, plaatselijk vet verliezen

Een cavitatie behandeling maakt het mogelijk om plaatselijk, binnen heel korte tijd, vet te verliezen. De behandeling is daarmee ideaal voor probleemgebieden zoals de buik, de billen, de heupen en de bovenbenen.

Cavitatie is niet bedoeld om af te vallen, maar om plaatselijk vet te doen verminderen. Als men goed op gewicht is maar storende vet ophopingen heeft is cavitatie een goede oplossing.

Met cavitatie behandelingen kan vet plaatselijk geëlimineerd worden. Het vet wordt niet weggezogen, zoals bij liposuctie, maar het wordt wegbewogen. Hoe? Door geluidsgolven. Bij cavitatie hoeft dus niet gesneden of geprikt te worden. Dat maakt de drempel om voor deze vet eliminerende behandeling te kiezen stukken lager.

Met cavitatie kun je:
  • Afvallen;
  • je figuur corrigeren;
  • zonder oefeningen doen vet verliezen;
  • en afkomen van vervelende cellulitis.


Hoe werkt een cavitatie behandeling?
Bij een cavitatie behandeling worden door middel van geluidsgolven vetcellen ‘wakker geschud’. Allereerst wordt er een contactgel op de huid gesmeerd, net zoals bij het maken van echo’s. Daarna wordt er een apparaatje op de huid gezet. Het apparaatje stuurt geluidsgolven de huid in. Vetcellen komen als reactie hierop in beweging. Ze gaan als het ware een soort van trillen. Je kunt dit proces, dat cavitatie heet, een beetje voelen. Je huid kan namelijk warmer aanvoelen en sommige mensen ervaren een prikkelend gevoel in de huid tijdens de behandeling. Maar zeker geen pijnlijk gevoel. Door de trillingen in de vetcellen gaan de celwanden van deze cellen kapot. Het vet komt vrij en het lichaam voert het vet af. Na deze behandeling wordt er een lymfedrainagemassage gegeven. Bij deze massage, die ook bij oedeem gegeven wordt, wordt de vochtafvoer van de huid gestimuleerd. De lymfeklieren zullen namelijk de vetcellen moeten afvoeren. Hiernaast dient de lymfedrainagemassage ook om huidverslapping tegen te gaan. Na de behandeling moet er goed water worden gedronken om het vrijgekomen vet af te voeren.
Belangrijk om te weten!
De vetcellen volledig elimineren kost tijd. Het lichaam kan dus niet gigantische hoeveelheden vetcellen tegelijk afvoeren en daarom kan de behandeling op slechts kleine delen tegelijk worden uitgevoerd. Voor kleine probleemzones is dat niet erg, maar als je veel vet op je heupen, billen én bovenbenen hebt, heb je meerdere behandelingen nodig.

U zult voor grotere behandelgebieden vaker terug moeten komen. Hierdoor gaat er veel tijd in de behandelingen zitten. Niet iedereen mag vanwege medische redenen cavitatie behandelingen ondergaan. Zo mag je deze behandelingen niet ondergaan wanneer je stofwisselingsziekten hebt, suikerziekte hebt of afwijkende functionering van de lever hebt. Vooraf wordt een uitgebreid intake gesprek gehouden.

Cavitatie behandelingen werken uitstekend bij probleemgebieden, zoals de zogenoemde love handles bij de buik. Als je obesitas of veel overgewicht hebt, zal je echter geen baat hebben bij de behandelingen. De behandelingen kunnen slechts kleine probleemgebieden aanpakken, omdat ze slechts een kleine hoeveelheid vetcellen tegelijk kunnen elimineren. Na een aantal behandelingen heb je goed resultaat. In het behandeld probleemgebied zijn dan vrijwel alle vetcellen geëlimineerd. Het probleem is echter wel dat je met een slecht voedingspatroon en te weinig lichaamsbeweging die vetcellen binnen de kortste keren weer helemaal terug hebt. Belangrijk is om goed op gewicht te zijn en te blijven. Tijdens en na de behandeling.

Wil je echt perfect resultaat van de cavitatie behandelingen? Dan helpt goede voeding. Alleen met goede voeding kunnen vetopeenhopingen goed verwijderd worden en weg blijven. Het zou zonde zijn als je een kuur neemt en na een behandeling het effect van deze behandeling direct verwoest doordat je ‘verkeerd’ eet.

Wij adviseren u graag over goede en gezonde voeding. Ook adviseren wij om de ready en go 3 in 1 van Selvert te gebruiken. Dit helpt de huid gladder en strakker worden en werkt ook op de vetcellen. Het verstevigd, werkt anti cellulite en voedt de huid.

Uiteraard geven wij alle adviezen tijdens de behandeling.

€ 95.- per behandeling (de specialiste bespreekt met de klant wat er per keer behandeld kan worden)

Art of beauty..

Middelstraat 33
3264 AN Nieuw-Beijerland

0627158018
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 23064220
BTW NL 001639431 B58
AGB code89-(0)52443/9804/9807

Beautystudio Marlies is aangesloten bij:

Eliza is aangesloten bij: